Vijesti

Prometne nesreće i prekršaji u prometu

Jučer se na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo 15 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško, a dvije su lakše ozlijeđene. Teško je ozlijeđena 20-godišnja hrvatska državljanka, vozačica osobnog vozila marke Renault Twingo, riječkih registracijskih oznaka.

Obilježen Dan policije i njenog zaštitnika sv. Mihovila

Dan policije i blagdan sv. Mihovila policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske danas će obilježiti zajedno s građanima kako bi i na taj način pokazali da im se u svakom trenutku mogu obratiti s punim povjerenjem

Vikend u cestovnom prometu

Jučer oko 15.30 sati na Jadranskoj magistrali, pred vijaduktom Dubračina u Crikvenici dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena

Cvjetno-slatki dani u Crikvenici

Kiša je najavila pozdrav od ljeta i polako nas već neko vrijeme uvodi u mirnije jesenje mjesece. Na crikveničkoj se rivijeri priprema jedno opušteno i prigodno događanje – peti po redu Cvjetno-slatki dani, koji će se održavati od 21. do 24. rujna 2017.

Prevaren prilikom mijenjanja novca u Crikvenici

Državljanin Njemačke, starosti 51 godine prevaren je jučer u Crikvenici za oko 1.900 kuna. Spomenuti je pristao na ponudu nepoznatog muškarca da mu po povoljnijem tečaju razmijeni eure te naknadno shvatio da je prevaren što je i prijavio policiji.

Zabilježeno u prometu na cestama

Proteklog vikenda na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 33 prometne nesreće u kojima su dvije osobe teže, a tri lakše ozlijeđene. Teže su ozlijeđeni 39-godišnji pješak i 36-godišnji putnik u osobnom vozilu. Pješak je ozlijeđen 15. rujna oko 6.