Velika pobjeda rukometaša "Mornara" na gostovanju u Rijeci protiv "Trsata"

Fotografija: Liridonu Zena – odlična partija protiv „Trsata“                                                                                   

2. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA – ZAPAD

1. kolo: TRSAT – MORNAR 19:25 (9:12)

Rijeka, 8.10.2016. Dvorana Dinko Lukarić. Gledatelja: 100. Suci: Duspara i Rogić (Velika Gorica).

TRSAT: Daskijević, Jerčinović 3, Miler, Prpić 1, Karadžija 5, Pavletić, Škorić, Žepina 1, Memić, Zakšek, Bjelovuk 3, Ujević, Kalac, Kavran 2, Katić 3, Polić 1.

MORNAR: Zena, Matejčić 3, Čupić 3, Jurić 5, Medvedec 6, Mutiši, Car, Pavlić 1, Mrakovčić 4, Dražić 1, Knežević 2, Domijan.

Rukometaši „Mornara“ došli su do velike pobjede na teškom gostovanju protiv „Trsata“ u prvoj utakmici nove ligaške sezone. Bio je to ujedno i debi Tomislava Čupića u ulozi trenera „Mornara“, no Čupić neće biti samo trener, već će biti i u vrlo značajnoj igračkoj ulozi na terenu. Ova kombinacija Čupić kao trener-igrač pokazala se dobitnom, jer je momčad na terenu funkcionirala jako dobro. Od samog početka Dramaljci su se nametnuli kao bolja momčad, a najbolji pokazatelj njihove dominacije leži u činjenici da „Trsat“ ni u jednom trenutku nije bio u vodstvu. Do značajnije prednosti od 4 gola „Mornar“ je došao krajem prvog poluvremena. U drugom dijelu utakmice „Mornar“ je stalno držao od 2 do 4 gola prednosti, da bi na koncu došli do uvjerljive i više nego zaslužene pobjede. Nakon utakmice Tomislav Čupić (kao trener) je za portal crikva.hr izjavio:
- Prezadovoljan sam ovom pobjedom i učinkom kompletne momčadi na terenu. Odigrali smo upravo onako kako smo se dogovorili prije utakmice i na način kako smo se tijekom tjedna pripremali za Trsaćane. Naglašavam da je ovo velika momčadska pobjeda, a ako moram nekoga istaknuti onda bih se odlučio za golmana Liridona Zenu i mladog Roberta Medvedeca. Ovo je bilo vrlo teško gostovanje protiv kvalitetne momčadi i svakako će nam biti veliki podstrek za sljedeće utakmice.

Ivica Šubat

 

 

Podijelite