Večeras u Crikvenici 9. "Festival uličnih zabavljača CrikvArt"

Crikvenica će večeras biti ispunjena obiljem zabave i smijeha, a „krivci" za to će biti simpatični ulični zabavljači, koji će nastupati na devetom po redu Festivalu uličnih zabavljača - „CrikvArt". Žongleri, performeri, glumci, klaunovi, hodači na štulama, živi kipovi, maskote, ulični svirači i pjevači te ostali zabavljači očarat će posjetitelje svojim neuobičajenim vještinama i odličnim nastupima, a od 19:00 do 00:00 sati u centru Crikvenice održat će se Art sajam i radionice.

Crikveničani te njihovi domaći i strani gosti na nekoliko lokacija u centru grada imaju priliku biti ne samo promatrači, već i aktivni sudionici impresivnih točaka. Za početak, zabavljat ćemo se uz fenomenalni hodajući performans štulaša od 20:00 sati, a zatim slijedi predstava „U mojim snovima“ (4+). Uživat ćemo i u cirkus showu by Cirkultura, u „Dangerous Showu“ te „Fire Showu“. Glazbeni nastup Roberta Marekovića – „Las Vegas Show“ rasplesat će i najzahtjevniju publiku.

„CrikvaArt“ voli iznenađenja i nepredvidljivost, očekuje vas mnoštvo zabavnih i smiješnih izvođača. Jedini zakon koji će vrijediti za vrijeme festivala uličnih zabavljača je uživanje i zabava na svakom koraku. Naravno, i ove je godine cilj pronaći i vidjeti baš sve naše genijalne performere na svim lokacijama.
Organizator „CrikvArta“ je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji su Grad Crikvenica, VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol d.o.o. i Županijska lučka uprava Crikvenica.

crikva.hr

Podijelite