Večeras 3. sjednica Gradskog vijeća Grada Crikvenice

2 - Iva Karlić
3 - Igor Ivančić

Večeras će se u auli Osnovne škole Zvonka Cara održati 3. sjednica Gradskog vijeća Grada Crikvenice, pod predsjedanjem Vesne Car Samsa.
Na dnevnom redu je 8 točaka među kojima se izdvaja prijedlog oluke o dodjeli priznanja Grada Crikvenice, koja će dobitnicima biti uručena na svečanoj sjednici Gradskog vijeća 14. kolovoza.
Vijećnici će izabrati članove Odbora za financije i proračun te raspravljati o ulaganju u projekt rekonstrukcije zgrade Doma prosvjete u Selcu i prijedlogu odluke o odvodnji otpadnih voda na području Grada Crikvenice.
Večeras će na dnevnom redu biti i tri točke koje su na prošloj sjednici vraćene stručnim službama Grada na doradu - prijedlog zaključka o izuzimanju nekretnine iz obuhvata nerazvrstane ceste u Selcu, prijedlog izmjena i dopuna Plana lokacija za ostavljanje ugostiteljskih terasa i prijedlog izmjene i dopune o izradi VII. izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Grada Crikvenice.  
Sudeći po prošloj sjednici Gradskog vijeća sigurno će zanimljivo biti i na Aktualnom satu. A možda će se dobiti i odgovori na pitanja u kojoj je fazi sudski proces protiv gradonačelnika Damira Rukavine te pojedinosti o putovanju u Moskvu zamjenice gradonačelnika Ivone Matošić Gašparović na teret gradskog proračuna. Na ta pitanja čekaju se odgovori još iz predizbornog razdoblja, pa možda ih dobijemo večeras.

Ivica Šubat 

Podijelite