"Vavik vjerna Kirija" pred Božić razveselila 130 korisnika socijalne pomoći

 

Udruga navijača HNK "Rijeka" - „Vavik vjerna Kirija“ uspješno je privela kraju akciju prikupljanja donacija za socijalno ugrožene stanovnike gradova Crikvenice, Novog Vinodolskog i Vinodolske općine. Prikupljeni su pokloni i namirnice za ukupno 130 korisnika, što samaca što obitelji, a sve prema brojkama i uputama GDCK Crikvenica i GDCK Novi Vinodolski.
Nakon prikupljanja donacije su sortirane i predane gradskim društvima Crvenog križa koji će ususret nadolazećih blagdana razveseliti korisnike.  

Tijekom trajanja same akcije Udruga je prema upitu GDCK Novi Vinodolski donirala i štednjak na drva za jednu potrebitu obitelj iz Vinodolske općine. Članovi udruge „Vavik vjerna Kirija“štednjak su dostavili na adresu uz veliku radost obitelji koja ju je primila.

- Ovim putem od srca zahvaljujemo svima koji su predali donacije i uključili se u akciju. Vrijedno je spomenuti da se većina donacija prikupila među samim članstvom udruge „Vavik vjerna Kirija“ što zorno pokazuje brojnost i prije svega humanost navijača HNK "Rijeka" na području Kirije. Zahvaljujemo se naravno i svima ostalima koji su prepoznali ovu akciju i donirali u skladu sa mogućnostima.
Svima vama i vašim obiteljima želimo vesele i bezbrižne blagdane. - stoji u priopćenju Udruge navijača HNK "Rijeka" - "Vavik vjerna Kirija".

crikva.hr

Podijelite