"Vavik vjerna Kirija" i "Plavo bijeli otok" organiziraju odlazak brodom na bakljadu na Krčkom mostu

Šesti put za redom, povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, udruge "Plavo bijeli otok" i "Vavik vjerna Kirija" organiziraju tradicionalnu manifestaciju "Oluja na Kvarneru" u spomen na pale branitelje u Domovinskom ratu s našeg područja.
Manifestacija će se održati na Krčkom mostu u četvrtak 4.08.22 u 21 sat a udruge su poslale poziv zainteresiranima da im se pridruže:
- Molimo sve zainteresirane da se prijave za paljenje baklji na mostu, broj ljudi je ograničen, stoga vas molimo da na vrijeme osigurate svoje mjesto.
Prijaviti se možete putem našeg Facebook profila, Instagram profila i putem e-maila:[email protected].
Za prijavu je dovoljno poslati ime i prezime.

Za praćenje bakljade organiziran je brod "Sfera" kojim će biti moguće prisustvovati samom događaju s mora, brod će krenuti iz Crikvenice u 19:00 sati te s otoka Krka, iz Šila u 19:20 sati.
Povratak broda očekuje se iza 22:00 sata. Karte za brod moći će se kupiti na štandu "Marinero toursa" u Crikvenici na Veloj paladi (četvrti štand po redu), svakoga dana od 15:00 do 17:00 sati.
Cijena ulaznice je 100 kuna za odrasle i 50 kuna za djecu ispod 12 godina starosti 50. Od strane Krka dovoljno se je prijaviti na stranice Facebook profila udruge "Plavo bijeli otok", a ulaznica će vas čekati na ukrcaju na Šilu. Zbog velikog interesa i ograničenog broja putnika na brodu molimo da rezervirate svoje ulaznice na vrijeme.
Za sve upite možete se obratiti na 095-1993-702.

Ovim putem posebno se zahvaljujemo gradu Crikvenici i MGS Grupi iz Kraljevice na nesebičnoj pomoći bez kojih ovo ne bi bilo moguće organizirati. - stoji u obavijesti udruge "Vavik vjerna Kirija".

crikva.hr

Podijelite