Vaterpolisti "Crikvenice" u U15 ligi Vaterpolo saveza PGŽ

Nakon dvije godine pauze zbog pandemije koronavirusa vratila se liga Vaterpolo saveza Primorsko-goranske županije u kojoj će sudjelovati i vaterpolisti "Crikvenice".
- Iznimno nam je drago da možemo sudjelovati u ovom prvenstvu. Zahvaljujući ovakvoj ligi mladi igrači mogu steći potrebno iskustvo što će im biti od neprocjenjive važnosti u daljnjem vaterpolskom razvoju. Pravo nastupa u navedenom natjecanju imaju svi klubovi učlanjeni u Savez i ostali klubovi koji se prijave. Nastupaju igrači do 12 godina (igrači rođeni 2011. i mlađi) te najviše 3 igrača rođena 2010. godine po utakmici. Ukoliko se dvije ekipe dogovore, u njihovom međusobnom susretu mogu nastupiti i igrači koji su stariji od onih definiranih u propozicijama. - informira predsjednik VK "Crikvenica" Zoran Brozičević.

U ligi će sudjelovati 8 klubova: VK Primorje EB 1, VK Opatija, VK Crikvenica, VK Palada, VK Lošinj, Pallanuoto Trieste, VK Delfin i VK Primorje 2. 
Za "Crikvenicu" će igrati: Adriano Čugalj (rođ. 2009.), Ivano Dijanić (2009.), Alen Ramović (2010.), Lukas Pupovac (2010.), Božo Skočilić (2010.), Adrian Miličić (2010.), Dorian Car (2010.), Matija Paladinić (2011.), Sven Belić (2012.), Bruno Buovac (2012.), David Jurić (2014.) i Jakov Iličić (2014.).

Prošle subote Crikveničani su odigrali prvu utakmicu na prvenstvu u kojoj su poraženi od VK "Opatija LRH" rezultatom 7:8. Bila je to odlična, napeta utakmica u kojoj su čak i imali vodstvo od 2 gola razlike u posljednjoj četvrtini. Nažalost, u posljednje dvije minute Opatijci su napravili seriju od tri gola kojom su došli do pobjede.

 

Zajednička fotografija malih Crikveničana i Opatijaca

crikva.hr

Podijelite