Utakmica sezone za nogometaše "Crikvenice"

2 - Ivan Butorac, kapetan nogometaša "Crikvenice"

Danas se na Gradskom stadionu u Crikvenici, s početkom u 17:30 sati igra derbi susret dviju vodećih momčadi na ligaškoj ljestvici. U goste "Crikvenici" dolazi prvoplasirani "Jadran-Poreč" koji ima 4 boda više od naših nogometaša, a poslije ove utakmice preostaju još samo dva prvenstvena kola. Pobjeda u ovoj utakmici izuzetno je važna nogometašima "Crikvenice", jer bi se njome primakli na smo bod Porečanima i ostali bi u utrci za naslov prvaka.
Svaki drugi ishod osim pobjede šanse za obranu naslova sveo bi u sferu teorije, jer "Crikvenica" u zadnja dva kola najprije gostuje kod "Vinodola", a onda u zadnjem kolu dočekuje "Buje". "Jadran" pak u sljedećem kolu igra kod kuće protiv "Novigrada", a u zadnjem kolu gostuje u Senju protiv "Nehaja".
Momčad "Crikvenice" je izuzetno motivirana za današnju utakmicu, trener Josip Vukelić imat će na raspolaganju sve igrače, a očekuje se i vrlo bitna podrška iz gledališta. U navijanju će svakako prednjačiti navijačka skupina Matkovići, a sigurno je da će ova utakmica privući velik broj nogometnih fanova iz regije.
Iz domaćeg tabora pozivaju navijače da na Gradski stadion dođu pola sata prije početka utakmice jer su pripremili i neka iznenađenja, a očekuje se i dolazak velikog broja gostujućih navijača, iz navijačke skupine "Šajete".
Stoga dođite danas na Gradski stadion i svojim navijanjem podržite naše nogometaše u najvažnijoj utakmici sezone.

crikva.hr 

Podijelite