U utorak u "Sabbiji" naučite sve što trebate znati da bi uživali u siru

 

Je li netko za komadić sira?
U restoranu "Sabbia" u utorak 13.2. od 18:00 do 20:00 sati održava se edukacija o siru, uz stručno vodstvo profesionalne degustatorice sira i dugogodišnje suradnice na projektima Gastronaut, Marine Selak.
- Vodit ćemo vas kroz povijest sira i načine proizvodnje različitih vrsta sireva.
- Naučit ćete kako pravilno rezati sir, bez obzira na njegov oblik, kako odabrati, čuvati, sljubiti i poslužiti svaki sir.
- Prepustite se putovanju kroz raskošne okuse i mirise najpoznatijih autohtonih hrvatskih sireva: grobničkog, krčkog, istarskog i paškog sira.
- Svaki veliki sir ima veliku priču, a posebno su zanimljive priče domaćih, autentičnih sireva s dugom tradicijom proizvodnje.

Ulaz je slobodan!

crikva.hr

Podijelite