U subotu u Crikvenici 25. državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske "Crikvenica 2021."

Crikvenica će biti domaćin 25. državnog športskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske „Crikvenica 2021.“. Natjecanje će se održati u subotu, 16. listopada 2021. godine, na sportskim borilištima u Crikvenici i Rijeci. Svečano otvaranje natjecanja je u 10:00 sati na Trgu Stepana Radića u Crikvenici (u slučaju lošeg vremena u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici), na koji će sudionici natjecanja doći u mimohodu od Gradske sportske dvorane. Nakon svečanog otvaranja i polaganja vijenaca na Spomenik poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu počinju natjecanja koja će trajati do 19:00 sati, kad će u hotelu "Ad Turres" biti proglašeni najbolji.  Branitelji će se natjecati u 5 sportova, u pikadu, šahu, stolnom tenisu, boćanju i kuglanju.
Program natjecanja predstavili su danas na tiskovnoj konferenciji Miljenko Kauzlarić, dopredsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata PGŽ, Branko Plukavec, predsjednik UDVDR-a Crikvenica, Pavao Svetić, organizator natjecanja i Damir Rukavina gradonačelnik Grada Crikvenice.

crikva.hr

 

Podijelite