U subotu rukometni spektakl "Veliko srce rukometaša" u Gradskoj sportskoj dvorani

2 - Rukometni klub "Crikvenica" 2003.
3 - Mladen Prskalo
4 - Marin Mišković
5 - Darko Jeličić

Ženski rukometni klub "Murvica" organizira humanitarnu akciju "Veliko srce rukometaša" koja će se održati u subotu 16.12.2017. u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici.
U sklopu akcije odigrat će se dvije rukometne utakmice:

- 18 sati: ŽRK MURVICAŽRK ZAMET (seniorke)
- 19 sati: RK CRIKVENICA 2002/03.RUKOMETNE ZVIJEZDE

Akcija je zamišljena kao rukometno događanje koje će u predblagdanskom razdoblju napuniti Gradsku sportsku dvoranu u Crikvenici, u gradu koji je poznat kao grad s bogatom rukometnom tradicijom.
Središnji događaj večeri bit će susret momčadi crikveničkih rukometaša koja je od 2002. do 2004. godine nastupala u Premier ligi, a protiv njih će igrati selekcija rukometnih zvijezda, nekadašnjih rukometnih reprezentativaca.

Za momčad RUKOMETNIH ZVIJEZDA nastupit će:
Valter Matošević, Mirza Džomba, Mateo Hrvatin, Goran Šprem, Tomislav Farkaš, Valner Franković, Darko Franović, Zvonimir Bilić, Denis Špoljarić, Milan Uzelac, Egon Paljar, Senjanin Maglajlija i Tomislav Huljina. Momčad rukometnih zvijezda vodit će Alvaro Načinović i Mile Rončević.

Za momčad CRIKVENICE nastupit će:
Darko Jeličić, Kristijan Car, Eduard Hibšer, Zvonimir Kutija, Mladen Prskalo, Mario Broz, Andrej Sekulić, Marin Mišković, Bojan Pezelj, Dario Jagić, Janko Mavrović, Robert Manestar, Pave Župan, Ramiz Džekić i Saša Nikšić. Momčad Crikvenice vodit će Drago Žiljak i Alen Filipović.

U predigri ove utakmice igrat će rukometašice “Murvice”, iza kojih je sjajna natjecateljska godina u 2. Hrvatskoj ligi rukometašica, protiv prvoligaške ekipe rukometašica riječkog “Zameta”.

Cilj ove akcije je prije svega populariziranje rukometa i podsjećanje na “dobra stara vremena” kad je na utakmicama crikveničkih rukometaša dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Bit će to prigoda za susret starih rukometnih majstora i njihove publike te prigoda za novu prezentaciju naših rukometašica koje s velikim ambicijama igraju u ovoj sezoni.
Sav prihod od ove manifestacije namijenjen je Udruzi invalida Grada Crikvenice, konkretno djeci s posebnim potrebama.

Pokrovitelj akcije "Veliko srce rukometaša" je Grad Crikvenica, a organizator Ženski rukometni klub "Murvica".

Ivica Šubat

Podijelite