U subotu 14. crikvenička vaterpolska "Divlja liga-Bukijev memorijal"

U subotu 5.08., na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, održat će se 14. po redu crikvenička vaterpolska "Divlja liga-Bukijev memorijal". Ovaj vaterpolski spektakl u organizaciji Vaterpolo lkiuba "Crikvenica održat će se na Gradskom plivalištu u Crikvenici. Na crikveničkoj Divljoj ligi mogu nastupati samo domaći crikvenički aktivni vaterpolisti i amateri.
Program subotnje Divlje lige počinje u 15:00 sati utakmicama u kategoriji juniora (igrači do 15 godina starosti), dok će središnji dio programa (turnir u kategoriji seniora) početi u 15:00 sati. Ekipe će biti podijeljene u dvije konferencije (istočnu i zapadnu), ovisno o tome na kojem terenu će igrati.
Ovim putem pozivamo sve sugrađane, ljubitelje vaterpola, da prijave svoju ekipu na mobitel: 095/9077574 ili na mail: [email protected]
Neposredno prije polufinalnih utakmica naši najmlađi članovi, polaznici škole plivanja i vaterpola "Morski konjić", izvest će demonstracijski trening pod vodstvom trenerica sestara Ive Valerie Ornik i Bianke Marie Ornik.

Pozivamo sve naše sugrađane i ostale ljubitelje vaterpola da u subotu dođu na Gradsko plivalište u Crikvenici i uživaju u atraktivnim vaterpolskim potezima crikveničkih vaterpolskih romantičara! Vidimo se na, vjerujemo do sada, najboljoj i najuzbudljivijoj Divljoj ligi!

Napomena:  ukoliko vremenske prilike ne budu dozvoljavale da se događaj održi u subotu ili nedjelju, pravovremeno ćemo Vas obavijestiti o novom terminu naše crikveničke "Divlje lige".Dosadašnji pobjednici crikveničke "Divlje lige-Bukijevog memorijala" od 2013. godine do danas:

2013. -  crikvenički vatrogasci
2014. - "Jadranka"
2015. -  Veterani VKC
2016. - "Stari"
2017. - "Koga briga"
2018. - "Jadranka"
2019. - "Klub otpisanih"
2020. i
2021. pauza zbog pandemije korone
2022. - "Luka Lončarić-Lulli"

 

crikva.hr

Podijelite