U Selcu otvorena izložba "Ribolovka Mirjana"

1 - Vesna Car Samsa, Mirjana Pobor i Irena Krmpotić
4 - Mirjana Pobor i Ella Crnić


Sinoć je u Staroj školi u Selcu  u organizaciji Gradske knjižnice Crikvenica - Ogranak Selce otvorena izložba „Ribolovka Mirjana“, u sklopu ovogodišnje manifestacije „Katarinina va Selcu“.
Ovom izložbom predstavljena je impresivna sportska karijera Mirjane Pobor, sportske ribolovke iz Selca, dugogodišnje članice Športskog ribolovnog kluba „Oslić“ i hrvatske reprezentativke u sportskom ribolovu.
Među brojnim velikim postignućima Mirjane Pobor ističe se naslov svjetske prvakinje 2009. godine u Crnoj Gori i naslov svjetske viceprvakinje 2007. godine u Brazilu. Titulu državne prvakinje Mirjana je osvajala 2000. godine u Vodicama, 2009. u Crikvenici i 2010. godine u Prigradici.
U programu otvorenja izložbe, koji je vodila knjižničarka Ella Crnić, uz Mirjanu Pobor sudjelovali su Lovorka Pobor i Damir Petrić, predsjednica i dopredsjednik ŠRK „Oslić“ te članovi pjevačkog zbora KUD-a „Neven“. Otvorenju ove zanimljive izložbe bila je nazočna i Vesna Car Samsa predsjednica Gradskog vijeća Grada Crikvenice.
Izložbu „Ribolovka Mirjana“ možete razgledati u selačkoj Staroj školi svaki dan do 30.11. od 16 do 19 sati.

crikva.hr

Podijelite