U ponedjeljak treća ovogodišnja akcija darivanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Crikvenica u suradnji s Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka organizira treću ovogodišnju akciju darivanja krvi, koja će se održati u dva dijela.
Akcije će se održati u prostoru Thalassotherapije (dvorana „Mirta“iznad recepcije) i to prvi dio akcije (za darivatelje s prezimenima A-K) u ponedjeljak 13.9.2021., a drugi dio akcije (za darivatelje s prezimenima L-Ž) u petak, 17.9.2021. u terminu od 8 do 12 sati.

Za darivatelje krvi osiguran je parking kod gornjeg ulaza, nakon prolaska kroz rampu lijevo.
Molimo sve darivatelje da se drže rasporeda po abecedi i pristupe darivanju krvi u svojoj grupi, kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve.

Svi darivatelji će prije pristupanja akciji, morati ispuniti epidemiološki upitnik vezan uz COVID-19, te se i dalje pridržavati mjera socijalne distance od minimalno 1,5m, kao i dezinfekcije ruku prilikom dolaska i odlaska s akcije. Također, bit će obavezno i nošenje maskica. GDCK Crikvenica je, za sve darivatelje, osiguralo jednokratne maske koje će se dijeliti na ulazu, te molimo darivatelje da ispravno nose tijekom boravka u prostoru bolnice.
Molimo darivatelje za strpljenje, budući će biti ograničen broj osoba koje će moći istovremeno boraviti u prostoru čekaonice, te prostoru za darivanje krvi.
U prilogu dostavljamo i kriterije, odnosno ograničenja za darivatelje vezana uz putovanja, izlolacije, samoizolacije, te cijepljenja.

Upute-o-izvanrednim-okolnostima-darivanja-krvi_siječanj-2021.pdf

Pozivamo sve naše stalne darivatelje, kao i one koji to žele postati da se odazovu ovoj humanoj akciji.

crikva.hr

Podijelite