U petak u Crikvenici "Dan za Radost"

Crikvenički dječji vrtić “Radost” obilježava svoje dane od 22. do 27. svibnja 2017. Cijeli će tjedan biti ispunjen zanimljivim aktivnostima, poput edukativnih radionica i predavanja te dana otvorenih vrata u vrtićima u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu.

Središnje događanje je “Dan za Radost”, a održat će se u petak, 26. svibnja u Crikvenici. Zanimljiv će program početi već od jutarnjih sati, a cijeli je dan rezerviran za radost, druženje i zabavu. Kako uživati u malim stvarima, radovati se svijetu oko sebe I razvijati kreativnost? Saznat će to posjetitelji ovoga zanimljivog i, naravno, veoma radosnog događanja.

U jutarnjemu će se dijelu programa, od 10 do 11 h, na pomoćnom nogometnom igralištu u Crikvenici održavati sportski susret dječjih vrtića, a sudjelovat će predškolci iz Dječjega vrtića “Radost” i njihovi prijatelji iz ogulinskoga Dječjega vrtića “Bistrac”. Mališani će odmjeriti svoje snage i vještine te uživati u natjecanju i druženju sa svojim vršnjacima.
U 18 h će na crikveničkome Trgu Stjepana Radića početi glazbeno-scenski program, raznovrsne kreativno-likovne i istraživačko-manipulativne radionice i humanitarne akcije (“Škole za Afriku” - Društvo “Naša djeca” Crikvenica – Udruga “Crveni nosevi”). Uz razne vesele i zaigrane vrtićke skupine Dječjega vrtića “Radost”, koje će se predstaviti pjesmom i plesom, u programu će sudjelovati i njihovi gosti – djeca iz Dječjega vrtića “Bistrac” iz Ogulina, Mažoretkinje Grada Crikvenice i plesna sekcija KUD-a “Vatroslav Lisinski”. I ove će godine tijekom održavanja “Dana za Radost” centar Crikvenice nalikovati na veselu košnicu, ispunjenu dječjim smijehom i zabavom.

Organizator "Dana za Radost" je Dječji vrtić "Radost", a sudionici u organizaciji su Društvo "Naša djeca" Crikvenica, "Eko-Murvica" d.o.o. i Udruga "Crveni nosevi". Pokrovitelji su Turistička zajednica Grada Crikvenice, Grad Crikvenica i "Marinero Tours" d.o.o.

Posjetite Crikvenicu u petak, 26. svibnja, dan rezerviran za Dječji vrtić „Radost“ i radost! Opustite se i zabavite uz program koji su pripremila djeca uz pomoć odraslih i uživajte u najboljem društvu!

crikva.hr

Podijelite