U petak treća ovogodišnja akcija darivanja krvi

Gradsko Društvo Crvenog Križa Crikvenica u suradnji sa KZTM KBC-a Rijeka organizira treću ovogodišnju akciju darivanja krvi. Akcija će se održati u prostoru "Thalassotherapije", Crikvenica – dvorana „Mirta“ (iznad recepcije), u  petak 16.09.2022. u vremenu od 7:30 do 13:30 sati.                    

- Za darivatelje krvi osiguran je parking kod gornjeg ulaza, nakon prolaska kroz rampu lijevo.            
Iako je većina epidemioloških mjera ukinuta, i dalje su zaštitne maske obavezne u zdravstvenim ustanovama. Stoga molimo darivatelje da se pridržavaju navedene mjere, te prilikom prolaska kroz bolnicu nose zaštitnu masku. Kao i do sada, GDCK Crikvenica će osigurati dovoljan broj maski za sve one koji ih ne budu imali.            
Budući da se na samom početku akcije stvara manja gužva i čekanje, molimo darivatelje, koji to mogu, da dođu na akciju malo kasnije, budući da dio darivatelja, zbog poslovnih obveza, može doći isključivo ujutro u 7:30.   Pozivamo sve naše stalne darivatelje, kao i one koji to žele postati da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji. - poručuju iz GDCK Crikvenica.

Europski tjedan mobilnosti

Kao i prethodnih godina, i ovogodišnji Europski tjedan mobilnosti, GDCK Crikvenica će obilježiti aktivnošću nordijskog hodanja, u suradnji s KŠR Gorovo. Nordijsko hodanje se organizira u srijedu 21.9.2022. u 16 sati (umjesto u petak 16.9,. kako je bilo predviđeno).
Polazak je s parkinga kod "Plodina" i hodat će se šetnicom uz Dubračinu, uz lagane vježbe istezanja u labirintu ljubavi.
Za sve, koji nemaju vlastite štapove, organizator osigurava štapove na posudbu. Molimo sve sudionike da obuću i odjeću prilagode vremenskim uvijetima, te da uzmu bočicu vode.
Svi sudionici hodanja sudjeluju na vlastitu odgovornost.

crikva.hr

Podijelite