U petak na Trgu festival "Na palade – kanat i štorije osamdesetih"

Da možete sjesti u glazbeni vremeplov koji bi vas vratio u vrijeme kada se stvarala vaša omiljena glazba, koje bi to godine bile? Naš vremeplov, festival „Na palade“, vodi vas u osamdesete godine prošloga stoljeća, na vama je samo da u njega uskočite!  

U petak, 17. lipnja, Trg Stjepana Radića u Crikvenici bit će najljepša pozornica na otvorenome za festival „Na palade – kanat i štorije osamdesetih“. Umjetnički voditelj festivala Robert Grubišić izrazio je svoje zadovoljstvo festivalom: „Nakon kratke stanke „Na palade“ kreće dalje punim jedrima. Veseli me što smo za ovo izdanje festivala odabrali pjesme jednoga od najplodonosnijih perioda glazbe, stoga će posjetitelji uživati u najpoznatijim domaćim i stranim hitovima osamdesetih godina. Za dobro raspoloženje na  glavnom crikveničkom trgu pobrinut će se vrhunski interpreti poput Ivane Kindl, Giuliana, dua Denis&Denis, Marija Battifiace, Martine Majerle, Jozefine, Jose Butorca, Mirne Škrgatić, Maura Staraja te gosta iznenađenja. Sve goste će pratiti Infinity band, a poseban značaj festivalu će donijeti voditeljski dvojac – Uršula Tolj i Mario Battifiaca.“  

„Ovogodišnje, treće izdanje festivala „Na Palade – kanat i štorije“ bit će predivna uvertira u turističku sezonu 2022. Posebno me veseli što će ovaj festival srce našega grada, u petak 17. lipnja, ispuniti glazbom osamdesetih. Osobitu čar, osim pjesme, donijet će i interpretacija autentičnih štorija iz tog vremena našeg poznatog kantautora Nevena Barca. Dođite i zapjevajte s nama“, istaknula je direktorica TZG Crikvenice, Marijana Biondić.  

Budite i vi dio predivne retro priče u centru Grada Crikvenice, koji će postati velika glazbena pozornica.  

Organizator festivala „Na palade“ je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji su Grad Crikvenica i „Eko-Murvica“ d.o.o.

Podijelite