U nedjelju u Jadranovu ogled boćarskih reprezentacija (U15) Hrvatske i Slovenije


Nema pauze u radu Boćarskog kluba "Sveti Jakov", novog člana elitne boćarske Superlige. Okupljanja na jogu u Jadranovu su svakodnevna, rad uprave je intenziviran i pojačan s nekoliko novih imena, interes za pomoć i suradnju počeli su iskazivati i potencijalni sponzori, ozračje u Klubu je odlično.
Nakon što su prošlog tjedna organizirali četverodnevnu završnicu Prvenstva Hrvatske za kadete (U15), pred vrijednim Jakovarima su novi organizacijski zadaci.
Danas će se s početkom u 15:00 sati održati tradicionalni klupski turnir "Jakovlja", u sklopu proslave blagdana svetog Jakova, zaštitnika mjesta Jadranovo i sveca po kojem je Klub dobio ime. Nakon natjecanja održat će se također tradicionalna fešta i druženje uz gradele.

U nedjelju je na jogu u Jadranovu na rasporedu prijateljska utakmica kadetskih reprezentacija (U15) Hrvatske i Slovenije. Utakmica počinje u 15:30 sati, a za hrvatsku kadetsku reprezentaciju nastupit će: Adrian Šipek, Leon Brnić  (oba „Sveti Jakov"), Luka Tus („Drivenik"), Ivan Šokić („Vargon"), Ivano Rajačić Muža („Gornji kraj-Ladvić"), Ivan Bažančik („Lokomotiva"), Matija Jakir („Biston"), Tino Majcan („Pazin"), Manuel Peršić („Vodnjan") i Simon Kajin („Vrh"). Kadetsku reprezentaciju Hrvatske vode izbornik Čedo Vukelić i direktor svih reprezentacija Vjekoslav Matetić.

Ivica Šubat

Podijelite