U nedjelju "Fešta od kilometra" u Novom Vinodolskom


Ove se godine u program događanja u Novom Vinodolskom vraća i posjetiteljima veoma draga Fešta od kilometra. Fešta je to koja će se održati u nedjelju, 31. srpnja s početkom u 20:00 sati, a koja prolazi Obalom Petra Krešimira IV od samog ulaza na šetnicu pa sve do ugostiteljskog objekta "Bonaca".
Duž šetnice će biti izlagači (OPG-ovi, kućne radinosti..) s raznim proizvodima i rukotvorinama, bogata gastro ponuda i nekoliko različitih žanrova glazbe od tamburaša, klape pa sve do trija koji će svirati domaću i stranu glazbu.
Ove godine jedna novina je i sadržaj za djecu pa će tako djeca moći uživati u bojanju lica i štularima koji će prošetati Obalom, a u ponoć sve posjetitelje očekuje šareni vatromet koji će morskim putem prolaziti paralelno sa šetnicom.
- Kako bismo uspjeli čim kvalitetnije organizirati i za posjetitelje osigurati ovu manifestaciju, molimo sve posjetitelje i stanovnike da toga dana svoja vozila u popodnevnim satima, točnije od 14:00 sati, ne parkiraju na obalu. Obala će biti zatvorena do završetka manifestacije kako bi se ista mogla kvalitetno pripremiti do početka i održati kroz sve vrijeme trajanja. Komunalno poduzeće će također par dana prije održavanja, sve stalne korisnike obavijestiti te će na dan manifestacije zatvoriti ulaze i uputiti vozila na druge parkinge radi sigurnosti pješaka i vozila. Molimo za susretljivost i razumijevanje kako bismo i ove godine svi uživali u još jednom izdanju "Fešte od kilometra" - obavještava Tena Peričić, direktorica Turističke zajednice Grada Novog Vinodolskog.

crikva.hr

Podijelite