U "Jadranu" nagrade radnicima za kraj uspješne poslovne godine

2 - predsjednik Uprave "Jadrana" d.d. Goran Fabris

Na kraju uspješne poslovne godine, radnicima hotelske grupacije Jadran bit će isplaćeno 2.000 kuna nagrade za radne rezultate te božićnica u visini 3.000 kuna. Također, svim radnicima isplatit će se i dar djetetu u u naravi u iznosu od 600 kuna.

Svim zaposlenicima Jadran d.d.-a koji su u radnom odnosu na dan 6. prosinca 2021., isplatit će se dar djetetu do 15 godina starosti, a svima onima koji su u radnom odnosu na dan 22. prosinca 2021., isplatit će se godišnja nagrada i božićnica.
Sve to je rezultat uspješnog ovogodišnjeg poslovanja kompanije koja je, unatoč epidemiološkoj situaciji u zemlji i svijetu, ponovo u poslovnom uzletu. Od kako su 2018. godine kompaniju preuzela dva hrvatska obvezna mirovinska fonda, PBZ Croatia osiguranje i Erste plavi, te osigurali sredstva za brojne investicije u obnovu objekata, podizanje kvalitete smještaja, te razine i raznovrsnosti usluga, vidljivi su vrlo kvalitetni pomaci u ostvarenim rezultatima poslovanja. Za te dobre rezultate, uz povećanje ukupne učinkovitosti, vodstvo tvrtke nagradit će zaposlenike isplatom stimulativnih dodataka u iznosu od 5.000 kuna plus dar u naravi za dijete u iznosu 600 kuna.

“Rast prihoda Grupe Jadran u najvećoj je mjeri rezultat nastavka investicijskog ciklusa, koji je, s povećanjem konkurentnosti, odnosno povećanjem kvalitete usluga i podizanjem kategorije smještaja u hotelima i kampovima, omogućio povećanje cijena. U sve to ugrađen je izniman trud naših zaposlenika pa su nagrade posljedica takvih rezultata,“ - ističe predsjednik Uprave Jadrana d.d. Goran Fabris.

crikva.hr

Podijelite