U Jadranovu dočekani trofejni boćari, osvajači odličja na SP u Turskoj

Na jogu u Jadranovu svečano su dočekani hrvatski boćarski reprezentativci koji su se jučer vratili sa Svjetskog prvenstva u boćanju za seniore održanom u turskom Mersinu.
Brojni mještani Jadranova, rodbina, prijatelji i sportski djelatnici iz regije dočekali su svjetske prvake Karla Šabana i Peru Ćubelu, osvajača brončane medalje Marina Milićevića i izbornika reprezentacije Vjekoslava Matetića.
Zbog obaveza u Jadranovo nije mogao doći Marin Ćubela, svjetski prvak u paru s Karlom Šabanom i osvajač brončane medalje u pojedincu.
Sa sportskim uspjesima trofejnih boćara nazočne je upoznao Čedo Vukelić, a kako im je bilo u Turskoj ispričao je izbornik Matetić. Boćare su potom pozdravili Ivan Grbčić, predsjednik MO Jadranovo, Ivona Matošić Gašparović, zamjenica gradonačelnika Grada Crikvenice i Mario Kružić, u ime župana PGŽ Zlatka Komadine.
Uslijedilo je druženje s trofejnim boćarima, jednako kao i prije sedam dana kad su u Jadranovu dočekani osvajači medalja na Svjetskom prvenstvu mlađih kategorija u Francuskoj.
Poseban kuriozitet (a to još nije napravio nitko) je da je Karlo Šaban prije 7 dana osvojio naslov svjetskog prvaka u kategoriji mlađih seniora (U23) u Francuskoj (u paru s Lukom Gašparom), a sada je to ponovio i na seniorskom SP u Turskoj, u paru s Marinom Ćubelom.
Još jednom velike čestitke svima na postignutim uspjesima koji su ušli u anale hrvatskog sporta.

crikva.hr
 

Podijelite