U gradskoj upravi upriličen prijem za trofejne mlade sportašice

U gradskoj upravi Grada Crikvenice upriličen je prijem za trofejne mlade sportašice, košarkašice ŽKK "Arx Crikvenica" i KK "Kraljevica" – koje su na državnom natjecanju u Đurđevcu osvojile 1. mjesto u konkurenciji 10 najboljih ekipa u Hrvatskoj i predstavnice plesnog kluba "Dance Queen" iz Kraljevice, osvajačice brojnih medalja s Europskog prvenstva u plesu u Švedskoj.  
Naše mlade košarkašice u samom finalu igrale su jako uzbudljivu košarka sa ekipom Košarkaške akademije Anđa Jelavić ali naša ekipa bila je spretnija i uspjela je osvojili naslov prvaka države, na radost prepune dvorane. Završni rezultat je bio još slađi kada su odlukom organizatora u najbolju petorku turnira izabrane naše dvije igračice Ema Kikić i Matea Burić. Matea Burić dobila je titulu „najbrže košarkašice Hrvatske“ pobjedom u košarkaškim igrama, a Ema Kikić za najbolju igračicu državnog natjecanja.
- Ponosni smo na ovaj veliki, najveći uspjeh kakav se do sada nije dogodio u našoj regiji i čestitamo našim djevojčicama, članicama ŽKK ARX Crikvenica kao i njihovom treneru Krešimiru Kozlevčaru. Vita Turina, Matea Burić, Maja Lena Gajić, Jana Knez, Natali Vidas, Leona Bogović, Neomi Zoričić, Lara Vuleta, Vita Vukić, Mila Gulin, Eli Volarić, Ema Kikić, Elena Farkaš i Gea Močilac – rečeno je na prijemu.

Europsko prvenstvo u plesu u Švedskoj ostati će zapamćeno našim djevojkama, Iri Đerić Hasanac, Klari Šimić i Katii Milić. Djevojke su snagom marljivosti, talenta, kreativnosti, trenutkom inspiracije i snažnom voljom za uspjeh osvojile izvanredne rezultate. Ira Đerić Hasanac i Klara Šimić, zlatom ovjekovječen nastup u kategoriji modern duo, dok je Katia Milić osvojila brončanu medalju, juniorska kategorija jazz solo, Klara Šimić, juniorska kategorija, modern solo šesto mjesto, Katia Milić sedma a Ira Đerić Hasanac 12. mjesto u konkurenciji 35 natjecateljica, Ira Đerić Hasanac, jazz solo junior sedma, Klara Šimić 13. mjesto u istoj disciplini.  

Veličanstveni uspjeh još više grije srca, činjenicom, da su djevojke nastupale kao članice reprezentacije Hrvatske, čime se je Crikvenica još jednom dokazala kao grad mladosti i talentiranih sportaša i sportašica!  
Čestitke sportašicama, njihovim trenerima i roditeljima sa željom da se i dalje marljivo trude i treniraju i da ostvare još mnogo uspješnih sportskih rezultata.  

Mladim sportašicama uručeni su prigodni pokloni, dok smijeha i dobrog raspoloženja nije nedostajalo.

Podijelite