U Adria Centru akcijska ponuda za usluge fizikalne terapije!

ADRIA CENTAR u Crikvenici, mjesto pod vodstvom magistra fizioterapije Hrvoja Pavelića ima akciju na pakete fizikalne terapije!
U Adria Centru možete obaviti fizioterapijski pregled te dobiti adekvatnu fizikalnu terapiju i to sve bez lista čekanja.

Trenutno je dostupna akcija u kojoj na paket od deset kupljenih fizikalnih terapija dobivate fizioterapijski pregled te jednu dodatnu terapiju gratis! U ponudi su Fizikalna terapija u trajanju od 60 ili od 90 minuta.
Način rada je isključivo individualan što znači da je pacijent sam u prostoru s magistrom fizioterapije koji mu je u potpunosti posvećen tih 60 ili 90 minuta koliko traje terapija. Također, jedan fizioterapeut Vas prati od početnog pregleda kroz kompletnu terapiju pa sve do zaključenja terapije.

- Za razliku od većih centara bilo da je riječ o privatnim ili državnim u našem Centru za svoje pacijente sam uvijek dostupan preko telefona, i izvan radnog vremena. Na taj način omogućena je nesmetana komunikacija između terapeuta i pacijenta. Sve to, kao i činjenica da visokoobrazovani fizioterapeut koji koristi najnoviju opremu visoke tehnologije osigurava nadstandard u skrbi za pacijenta.
Od opreme koju koristimo istaknuo bih novitet na tržištu koji postaje sve popularniji među fizioterapeutima, ali i manualnim terapeutima a to je TECAR radiofrekvencijski uređaj. U našoj ordinaciji koristimo Tecar renomiranog talijanskog proizvođača Winforma s maksimalnom snagom od 350 wata koji je ujedno i najjači na tržištu.
Novitet je i kombinirana terapija koja spaja elektroterapiju i ultrazvuk u jednu proceduru. Moguće je koristiti ultrazvuk i elektroterapiju i odvojeno ukoliko tako pacijent želi. Od uređaja u ponudi su još i magnetoterapija te Compex elektrostimulacija mišića. Pasivne procedure koje su navedene se mogu kombinirati i sa individualnim vježbama ukoliko je to potrebno i ako je takva želja pacijenta.
U Adria Centru magistar fizioterapije predlaže terapiju, ali u dogovoru s pacijentom istu je moguće i mijenjati. Ponosimo se fleksibilnošću u radu s našim pacijentima. - kazuje Hrvoje Pavelić.

Cijene paketa fizikalne terapije:
10 x Fizioterapija 60 min + gratis pregled + gratis 1 terapija 60 min = 500 eura
10 x Fizioterapija 90 min + gratis pregled + gratis 1 terapija 90 min = 750 eura

Moguće je odabrati i pojedinače terapije gdje je cijena Fizioterapije od 60 minuta 50 eura te Fizioterapije od 90 minuta 75 eura. Tada se plaća inicijalni pregled u iznosu od 20 eura.

Ono što je zanimljiva alternativa fizikalnoj terapiji je manualna terapija koja se izvodi isključivo rukama terapeuta. Takva vrsta terapije je potpuno pasivna iako se u sklopu terapije mogu zadati vježbe koje će pacijent raditi doma između seansi. Pregled prethodi manualnom tretmanu kako bi manualni terapeut mogao identificirati u kojoj strukturi točno je problem. Nakon toga se pristupa ciljanom tretmanu. Manualna terapija može obuhvaćati rad na mišićima, zglobovima te neuralnim strukturama.
Cijena pregleda s prvim tretmanom iznosi 70 eura dok je svaki sljedeći tretman 50 eura. Tretman traje do 30 minuta dok prvi tretman s pregledom može trajati i duže.

Također korisnici usluga imaju besplatan parking.

ADRIA CENTAR Marka Marulića 10, Crikvenica (naselje Duga)
tel: +385 (0)91 8831 668
www.adriacentar.hr
Podijelite