Travanj – mjesec edukacija u turizmu

Turistička zajednica Grada Crikvenice nakon uspješno održanih edukacija za iznajmljivače i turističke djelatnike u ožujku nastavlja sa projektom edukacija i u travnju. Cilj edukacija je usavršavanje i razvoj ljudskih potencijala u turizmu na području Grada Crikvenice i podizanje konkurentnosti što bi u konačnici trebalo doprinijeti većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

- Prva edukacija održat će se u utorak 13. travnja 2021. godine od 17:00 sati na temu: „Kako poboljšati booking preko online kanala“ – predavač je Ana Klancir (Epic Advice)

- Druga edukacija nosi naziv „Razvoj cikloturizma u destinaciji“, a održat će se u utorak 20. travnja 2021. godine u 17:00 sati – predavač je Bojan Šenkinc (Promotiv d.o.o.)

- Treća edukacija pod nazivom „Covid i obiteljsko iznajmljivanje“ održat će se u utorak 27. travnja 2021. godine od 17:00 sati – predavač je Nedo Pinezić (Savjetovalište za iznajmljivače Dantes)  

Sve navedene edukacije su besplatne i održavat će se putem online platformi.  

ZA SUDJELOVANJE U EDUKACIJI PRIJAVITE SE SLANJEM E-MAILA SA SADRŽAJEM: ime, prezime, kontakt i tema edukacije NA ADRESU: prijava@tzg-crikvenice.hr  

crikva.hr

Podijelite