Tonči Huljić i Madre Badessa na dočeku Stare godine u Crikvenici

Dok svi dočekuju Novu godinu, Crikvenica već tradicionalno dočekuje Staru godinu. U četvrtak 30. prosinca bit će veselo u cijelom gradu – Šuma Djeda Božićnjaka u Adventskom parku i dalje očekuje svoje posjetitelje, a klizalište Ledena morska bajka radit će duže nego uobičajeno za ovaj radni četvrtak, točnije do 22:00 sata.
Vjerujemo da svi i ove godine s nestrpljenjem očekuju glazbeni program i puštanje balona dobrih želja u Preradovićevoj ulici.
U 18:00 sati svi posjetitelji koji svoj balon od 17:30 sati preuzmu ispred stare Gradske vijećnice (nasuprot Kanele u Preradovićevoj ulici), pustit će ga iz Preradovićeve u 18:00 sati u nebo uz najljepše želje za nadolazeću godinu.
Dobra zabava zagarantirana je uz Trio Marinero te posebnu glazbenu poslasticu ovog Adventa - Tončija Huljića i Madre Badessu.

„Doček Stare u Crikvenici postao je uistinu jedna jako lijepa tradicija našeg Adventa. Ovim događanjem ćemo ujedno zaokružiti sve ono što smo ove godine pripremili kroz Advent i na najljepši mogući način završiti ovu godinu te se nadamo uskoro „uskočiti“ u zdraviju, ljepšu i bolju 2022. godinu. Uistinu mislim da veselije i živahnije nismo mogli zaključiti naša adventska događanja. Iako je program s ovim događanjem gotov, naša Ledena morska bajka svoje klizače očekuje sve do 9. siječnja 2022. godine. Pozivamo sve koji još nisu da dođu u Crikvenicu i dožive ju u jednom potpunom drugačijem, čarobnom adventskom ruhu“ – kazala je zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović.

Dođite u Crikvenicu i dočekajmo zajedno Staru godinu!

crikva.hr

Podijelite