Tomislav Čupić: Dat ćemo sve od sebe da izborimo ostanak u ligi

1 - Dino Derossi, Tomislav Huljina i Vladimir Matejčić
2 - Tomislav Huljina i Robert Medvedec
3 - Tomislav Čupić
4 - Tician Oroši i Ivan Domijan

Sljedeće subote rukometaši "Mornara-Crikvenica" nastavljaju natjecanje u 1. hrvatskoj rukometnoj ligi - jug.
Nakon prvog dijela prvenstva i odigranih 11 utakmica nalaze se na posljednjem mjestu bez osvojenog boda. Međutim, unatoč nezavidnoj situaciji naši rukometaši nisu "bacili koplje u trnje", naprotiv maksimalno su se mobilizirali kako bi u drugom dijelu prvenstva napravili sve da izbore ostanak u prvoligaškom društvu.
Da bi to ostvarili angažirali su se bivši dugogodišnji igrači koji nisu mogli ostati po strani dok se klub bori za ostanak, pa su se na parket vratili Tomislav Huljina i Tomislav Čupić, koji će uz igračku ulogu i dalje biti trener momčadi. Iz "Senja" se vratio Vladimir Matejčić, a u momčadi su opet Dino Derossi i Robert Medvedec, koji će u ekipi biti do odlaska u inozemstvo, pošto Dino radi u Njemačkoj, a Robi studira u Italiji.
U sastavu ekipe više nije Aris Andreškić koji se vratio u "Zamet" te Matija Potočnjak koji je prešao u "Kozalu".
Pred rukometašima "Mornara-Crikvenica" je težak zadatak, čega je svjestan i trener Tomislav Čupić:
- Iz Premier lige će vjerojatno ispasti dvije momčadi, tako da ćemo morati preskočiti barem dvije momčadi kako bi izborili ostanak u ligi. Ispred nas je "Hrvatski dragovoljac" koji nam bježi 3 boda te "Rudar" i "Senj" koji imaju 6 bodova više od nas. Uz to imamo dosta težak raspored, prve dvije utakmice nastavka igramo u gostima, u subotu startamo protiv "Kozale" u Rijeci i bit će doista teško ostvariti željeni cilj.
Ali, svi smo mi sportaši i dokle god postoji i najmanja matematička šansa nećemo se predavati i dat ćemo sve od sebe. Na treninzima se radi jako dobro, zadovoljan sam odazivom i angažmanom igrača, što znači da ćemo spremni ući u nastavak prvenstva - optimističan je Čupić.

Ivica Šubat

Podijelite