Tjedan Crvenog križa (8. - 15.5.)

U sklopu obilježavanja Tjedna Crvenog križa, koji se svake godine obilježava u terminu od 8. do 15.5.2022., Gradsko društvo Crvenog križa Crikvenica Crikvenica organizira dvije javnozdravstvene akcije:

1. Nordijsko hodanje – srijeda 11.5.2022.

- Nordijsko hodanje se organizira u suradnji s KŠR "Gorovo" Opatija i namijenjeno je u prvom redu našim umirovljenicima u sklopu projekta Korakom do zdravlja. Naravno, dobrodošli su i svi ostali građani željni rekreacije.
Okupljanje je u 16 sati kod "Plodina", a hodat će se šetnicom uz Dubračinu, uz kratke vježbe u Labirintu ljubavi.

2. Radionica “1. korak u sigurnim rukama” – četvrtak 12.5.2022.

- Ova radionica organizira se u sklopu projekta mladih Društva Crvenog križa PGŽ i namijenjena je roditeljima, budućim roditeljima i široj zainteresiranoj zajednici, a na temu pružanja prve pomoći djeci i dojenčadi.
Radionica će se održati u predavaoni Doma zdravlja Crikvenica, s početkom u 17:00 sati
Očekivano vrijeme trajanja radionice je 2,5 sata s pauzama.
Sve informacije o radionici nalaze se na sljedećem linku:http://www.dck-pgz.hr/2022/05/05/radionica-o-pruzanju-prve-pomoci-djeci-i-dojencadi-crikvenica-12-svibanj-2022/

Na navedenom linku nalazi se i obrazac za prijavu za sudjelovanje na radionici, a prijaviti se možete i na mail: [email protected]
Potrebno je navesti ime i prezime osobe koja se prijavljuje.

Kao i prethodnih godina, tijekom trajanja Tjedna Crvenog križa na Veloj paladi vijorit će se zastava Crvenog križa, te se, ujedno, zahvaljujemo crikveničkim vatrogascima na pomoći prilikom podizanja zastave. - stoji u dopisu Irene Gašparović, ravnateljice GDCK Crikvenica.

crikva.hr

Podijelite