Thalasso Medical Spa - vrhunski programi za očuvanje zdravlja i tretmane ljepote

U mirnom kutku Thalassotherapije Crikvenice smjestio se Thalasso Medical Spa. Iako fizički odvojen od bolničkog kompleksa, Thalasso Medical Spa iza sebe ima podršku cijelog medicinskog tima. Individualnim i interdisciplinarnim pristupom stvorena je ponuda koja osim opuštanja i ugode brine o zdravlju.
Thalasso Medical Spa nudi širok izbor masaža, manuelnu limfnu drenažu, tretmane ljepote i oblikovanja tijela te programe za prevenciju i očuvanje zdravlja.
Fizioterapeuti sa dugogodišnjim iskustvom provode medicinske masaže dijela tijela ili cijelog tijela. Stručno osoblje detektira problem i profesionalno pristupa rješavanju istog. Iako je ljekovit učinak dodira na bolne mišiće od davnina poznat, masažom se postiže i efektivan analgetski mehanizam. Napetosti u mišićima izazivaju i brojne aktivnosti koje zahtijevaju zauzimanje neprirodnih položaja. Ta napetost nije samo fizička neugoda nego oslabljuje i mentalne sposobnosti. Osjećaj stalne napetosti, čak i blage, pridonosi kroničnim hormonskim, biokemijskim i neurološkim tegobama.
Medicinska masaža je odličan način pripreme tkiva za primjenu tehnika mobilizacije i manipulacije. Takva kombinacija donosi dugotrajne rezultate jer se ide s ciljem rješavanja uzroka problema, a ne samog problema te je sastavan dio rehabilitacijskog plana liječenja. Dobrobiti medicinske masaže su značajne, a kao najvažnije valja spomenuti poboljšavanje sna, uklanjanje napetosti i bolova muskulature te smanjenje psihičkih napetosti i glavobolja.

Za sve koji se žele osjećati sigurno, opušteno i brinuti o svom zdravlja, Thalasso Medical Spa nudi profesionalnost u ugodnom ambijentu.

Izdvojena ponuda:

- Medicinska masaža dijela tijela u trajanju od 20 min 4+1 gratis
- Medicinska masaža cijelog tijela u trajanju od 45 min 4+1 gratis

Adresa i informacije:

Crikvenica, Gajevo šetalište 21
e-mail: spa@thalasso-ck.hr
tel: +385 51 407 666 / +385 51 407 636

Podijelite