Svečana sjednica povodom Dana Osnovne škole Vladimira Nazora

1 - Karlo Španović učenik generacije OŠ Vladimira Nazora i Deana Čandrlić - Zorica, ravnateljica Škole

U auli Osnovne škole Vladimira Nazora održana je priredba i Svečana sjednica povodom Dana škole.
Ravateljica Deana Čandrlić - Zorica istakla je sve projekte kao i uspjehe učenika i mentora na natjecanjima u ovoj školskoj godini. Svi visokoplasirani učenici (do 10. mjesta) na županijskim i državnim natjecanjima nagrađeni su priznanjem i knjigom. Najsvečaniji trenutak bio je proglašenje najuspješnijih učenika po razredima.
Karlo Brkić ponio je taj naslov u konkurenciji učenika petih razreda, Lovro Matejčić u šestim razredima, a Leonarda Lovrić proglašena je najuspješnijom učenicom sedmih razreda. Najveće priznanje, naslov učenika generacije, dobio je učenik 8.b razreda Karlo Španović.
Karlo je učenik koji je sve godine svog osnovnog obrazovanja završio s odličnim uspjehom te već dvije godine zaredom učenik je s najviše natjecanja. Radi se o vrlo svestranom dječaku koji je oduševio na natjecanju iz Hrvatskoga jezika, Engleskog jezika, Biologije, Kemije, Matematike, a najveći uspjeh je 3. mjesto u državi iz područja informatike. Karlo se u svom govoru zahvalio svojim roditeljima, mentorima, suučenicima i svima koji su mu uljepšali osnovnoškolske dane. Samo riječi pohvale o njemu su kazale i učiteljica u mlađim razredima Gordana Dodlek te sadašnja Karlova razrednica Jasna Mataija.

Na kraju Svečane sjednice uručene su jubilarne nagrade zaposlenicima Škole. Za 5 godina rada u školstvu nagradu su dobile Marija Tomić, Edita Starčević i Jasna Mataija. Jasmina Manestar, Ljiljana Majstorović i Sandra Trinajstić dobitnice su jubilarne nagrade za 10 godina rada, Martina Jakopčević i Olga Arnaut za 15 godina, Marijana Pohl za 20 godina, ravanteljici Deani Čandrlić- Zorici uručena je jubilarna nagrada za 25 godina rada u školstvu, a za čak 35 godina tajnici Škole Jadranki Pavelić i pedagoginji Draženki Mažar. Predstavljen je i novi broj školskog lista "Šarko". Redateljica priredbe povodom Dana škole pod naslovom „Vrijeme je za igru“ bila je Edita Starčević.

Jasmina Manestar

Podijelite