Susret mladih šahista iz Primorsko-goranske i Zagrebačke županije u Dramlju

Ekipni šahovski susret za mlade do 20 godina između Primorsko-goranske i Zagrebačke županije održan je u organizaciji Šahovskog saveza Primorsko-goranske županije i Šahovskog kluba "Crikvenica" kao domaćina, u Dramlju 1. i 2.9.2022. godine.
Okupilo se preko 60 ponajboljih mladih šahista starosti do 20 godina iz ove dvije županije koji su se nadmetali u dva dana na 28 ploča. Prvoga dana odigran je rapid na tempo 8+4 u 6 kola  (igrači su bili raspoređeni po rejtingu u 5 grupa i igrali su po sistemu Scheveningen), a drugoga dana igrao se blitz na tempo 3+2 u 10 kola (igrači su bili po istom principu raspoređeni u tri grupe).
Nešto stariji i iskusniji igrači Zagrebačke županije bili su uspješniji u ukupnom rezultatu u oba natjecateljska dana. Ugodno druženje i uzbudljive partije obilježile su ovaj dvodnevni praznik šaha.
Šahovskom klubu "Crikvenica" u organizaciji susreta su Turistička zajednica Grada Crikvenice i Grad Crikvenica, te donacijama građevinske firme Jela d.o.o., Crikvenica, Ing-gradnja d.o.o. Crikvenica i Kleine bar, vl. Krešimira Krešića

Podijelite