Stožer CZ Grada Crikvenice: 114 aktivnih slučajeva na području Grada Crikvenice

Stožer civilne zaštite Grada Crikvenice objavio je sljedeće informacije:

Temeljem evidencije epidemiološke službe na području Grada Crikvenice te Stožera civilne zaštite Grada Crikvenice obavještavamo da je trenutni broj aktivnih slučajeva na području Grada Crikvenice 111 (zadnjih 14 dana zaključno sa danom 18. studenim).
Na službenoj web stranici Primorsko-goranske županije https://www.pgz.hr/ možete pronaći tablicu s podacima o dnevnom broju zaraženih.
Ovim putem obavještavamo da će se nastava u Osnovnoj školi Zvonka Cara u Crikvenici za sva razredna odjeljenja od 5. do 8. razreda drugi tjedan odnosno od 23. do 27. studenog 2020. godine održavati online putem. Djeca bi se u školske klupe prema tome vratila 30. studenog. Navedeno je odluka Stožera civilne zaštite Grada Crikvenice i osnivača škole kako bi se nastojao prekinuti slijed prenošenja zaraze. Ovdje se posebno apelira na roditelje da djeca uistinu tjedan dana kada bude organizirana online nastava budu kod kuće i nakon nastave te izbjegavaju sve aktivnosti kako bismo uspjeli „očistiti“ školu od virusa te kako se ne bi dogodilo da se zaraza donese s neke vannastavne aktivnosti kada se djeca vrate u školu.
I dalje apeliramo i molimo sve građane da se strogo pridržavaju epidemioloških mjera te nose maske u svim zatvorenim prostorima i otvorenim prostorima u kojima se ne može održavati propisana socijalna distanca.
Isto tako molimo da se građani koji su u samoizolaciji drže propisanih mjera kako bi sačuvali svoje zdravlje i zdravlje svojih sugrađana.

crikva.hr

Podijelite