Sportsko - glazbena događanja na Rivijeri Crikvenica u vikendu koji slijedi

Zbivanja na Rivijeri Crikvenica u vikendu pred nama

NASTUP GIMNASTIČARA IZ DANSKE,
6.6.2024., 17:00, Selce – centar
Okretni, vedri i mladi danski gimnastičari i ove će godine posjetiti Rivijeru Crikvenica. Razveselit će nas svojim atraktivnim nastupima i zadivljujućim vještinama. Opustite se, uživajte na proljetnom suncu i ne propustite zanimljive nastupe sjajnih mladih gimnastičara iz Danske.

KONCERT SERGEJA ĆETKOVIĆA, 7.6.2024., 20:30, Crikvenica – Gradska sportska dvorana

11. CRIKVENICA CUP, NOGOMETNI TURNIR ZA DJECU, 7. – 9.6.2024., Crikvenica – Gradski stadion
Rivijera Crikvenica, kao dinamična rivijera rekreacije i zdravlja, podržava i raduje se svakom sportskom događanju, a pogotovo onom koji naše najmlađe uči da je „u zdravom tijelu zdrav duh“. Crikvenička rivijera je ponosni domaćin 11. po redu Međunarodnog dječjeg nogometnog turnira „Crikvenica Cup“, koji će se održati od 7. do 9. lipnja. Na turniru će sudjelovati 135 klubova s 338 ekipa iz devet država, a to su Slovenija, Mađarska, BIH, Austrija, Slovačka, Finska, Albanija Poljska te Hrvatska. Da organizatori godinama odrađuju izvanredan posao, govori i činjenica da je veliki broj klubova povratnika.

DANI JOGE, 7. – 21.6.2024., Crikvenica – više lokacija
Tijekom lipnja, u periodu od 7. do 21., održavat će se programi u okviru obilježavanja svjetskog Dana joge, koji uključuju: vježbe različitih vrsta joge, predavanje o značaju primjene cjelokupne kulture življenja koju predstvlja joga, zatim meditacije u pokretu… Program će se održavati na Mediteranskom labirintu ljubavi (ili u slučaju lošeg vremena na terasi nekog hotela ili restorana) te u Gradskoj vijećnici u Crikvenici. Sve informacije možete saznati i prijaviti se na [email protected] ili 098 353 820 (Mirjana).

TENISKI TURNIR, 8.6.2024., 8:00, Crikvenica – tenis tereni Hotela Kvarner Palace
Teniski turnir za rekreativce.

SELCE PLEŠE, 8.6.2024., 19:30, Selce – centar
Ovaj plesni događaj održat će se u organizaciji Kulturno-umjetničkog društava „Vatroslav Lisinski“, a pod pokroviteljstvom TZG Crikvenice. Cijela priča nastala je kao želja da se predstave plesne skupine s crikveničkog i okolnog područja, iz raznih plesnih i dobnih kategorija, a bez natjecateljskog karaktera.

6. SAVATE OPEN CRIKVENICA, 9.6.2024., 11:00, Crikvenica – Gradska sportska dvorana
Riječ je o međunarodnom otvorenom turniru u disciplini assaut za sve uzraste, a održavat će se u crikveničkoj Gradskoj sportskoj dvorani, i to s početkom u 11 sati. Organizacija ovoga zanimljivog sportskog susreta omogućit će promidžbu savate boksa (francuskog boksa) te zdravog i aktivnog načina života, ali i Rivijere Crikvenica, koja će sportašima zasigurno ostati u lijepom sjećanju.

HUMANITARNI KONCERT UDRUGE USPJEH, 9.6.2024., 17:30, Crikvenica – Preradovićeva ulica
U nedjelju, 9. lipnja, održat će se humanitarni koncert Udruge „Uspjeh“ u Preradovićevoj ulici s početkom u 17:30 sati, a nastupaju članovi udruge Tara i Dominik, glazbeni sastavi „Allegro“ i „Trend“ te tamburaški sastav „Novi“.

crikva.hr

Podijelite