Siniši Budisavljeviću brončana medalja na SP u sportskom ribolovu u Portugalu

Siniša Budisavljević

Siniša Budisavljević, član (i predsjednik) ŠRD „Tunera“ svojoj bogatoj kolekciji odličja s najvećih svjetskih natjecanja, jučer je dodao još jednu brončanu medalju.
Siniša je na 54. Svjetskom prvenstvu u lovu iz usidrene brodice za seniore u portugalskom Setubalu, održanom od 15. rujna do 21. rujna, u sastavu reprezentacije Hrvatske osvojio 3. mjesto. Uz njega su u našoj reprezentaciji bili Ivan Galzina („Zubatac“, Zadar), David Pinezić („Meduza“, Rovinj), David Bajlo („Zubatac“, Zadar), Marko Sikirić („Zubatac“, Zadar), i Angelo Kosović („Zubatac“, Zadar), pod vodstvom izbornika Saše Rašovića.
Hrvatska je bila 3. u konkurenciji 15 zemalja, a najbolji pojedinačni plasman ostvario je Ivan Galzina koji je također bio treći.

Kolekciju medalja obogatila je i naša Crikveničanka Tea Radil koja je na ovom SP bila u ulozi trenerice U-21 reprezentacije Hrvatske, uz izbornika Mattea Jugovca. Naši sjajni mladi ribolovci osvojili su zlatnu medalju, a nastupili su u sastavu Lovre Milin, Dilan Mileta, Estera Bajlo, Luka Gredićak i Martin Ćurko.
U pojedinačnoj konkurenciji naslov svjetskog viceprvaka i srebrnu medalju osvojio je Zadranin Lovre Milin.

POJEDINAČNI POREDAK SENIORI:
1. Mauro Salvatori (Italija)
2. Jose Barcelo (Španjolska)
3. Ivan Galzina (Hrvatska)
7. David Pinezić (Hrvatska)
16. David Bajlo (Hrvatska)
25. Siniša Budisavljević (Hrvatska)

crikva.hr

Podijelite