Selčani startali porazom

Fotografija: Ivica Antić, golman RK "Selce"                                                   

2. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA – ZAPAD 


1. kolo:  PEĆINE – SELCE  31:22 ( 17:9)   

Rijeka, 8.10.2016. Dvorana mladosti. Gledatelja: 50. Suci: Krmek (Rijeka) i Prpić (Kostrena).  
PEĆINE: Švabić 2, Lipović 1, Bilobrk, Vujović 6, Svjetličić, Pribanić 3, Matošević 1, Lukačić 6, Sančanin, Bakunić, Vrban 5, Gaši 4, Katalinić 3, Fanedl.  
SELCE: Čajić, Tot 4, Roko Antić 1, Vodopić 1, Stošić 3, Pobor 1, S. Antić, Kabalin 2, Pliško 5, Kolundžić 2, Poštić 1, Krišković 1, Piškulić, Krpan 1, I. Antić, Jeličić.  

Selčani su u utakmicu ušli u grču što je dovelo do puno grešaka koje su domaćini znali iskoristiti. Odmah u startu rukometaši „Pećina“ napravili su 4 gola prednosti (5:1) koja je u sljedećih deset minuta narasla na 16:6, da bi se na poluvrijeme otišlo sa 17:9. U drugom poluvremenu Selčani su bili ravnopravan protivnik „Pećinama“ međutim ni u jednom trenutku nisu ozbiljnije smanjili rezultatsku prednost domaćina. Presudna u utakmici bila je bolja fizička pripremljenost domaćina koji su polovicu svojih golova golova zabili iz kontri i polukontri. Pritisak prve utakmice u prvenstvu očito je bio prevelik za rukometaše „Selca“, što je naposljetku rezultiralo visokim porazom.  

I. Šubat

Podijelite