Rukometaši "Mornara Dramalj-Crikvenica" (U15) drugi u Županijskoj ligi

ŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA - U15 - MUŠKI

MORNAR DRAMALJ-CRIKVENICA - ZAMET  19:15

Rijeka, 3.6.2023. Centar Zamet.
MORNAR DRAMALJ-CRIKVENICA: Stupar 2, Malnar 3, Pleša, Car 1, Jurković 1, Bosanac, Gašparović, Huljina 4, Rak 8.

MORNAR DRAMALJ-CRIKVENICA - KASTAV  15:8

Rijeka, 3.6.2023. Centar Zamet.
MORNAR DRAMALJ-CRIKVENICA: Stupar 2, Malnar 3, Pleša, Car 1, Jurković 1, Bosanac, Gašparović, Huljina 4, Rak 8.

nadarena momčad rukometaša "Mornara Dramalj-Crikvenica" (U15) završila je natjecateljsku sezonu Županijske lige osvajanjem drugog mjesta. U posljednje dvije utakmice pobijedili su svoje protivnike, o čemu nas je izvijestio njihov trener Ivica Žirovec: 
- Natjecateljsku sezonu u Županijskoj ligi U15 smo zaključili pobjedama u utakmicama protiv ekipa "Zameta" i "Kastva" odigranim prošlog vikenda u Rijeci. Utakmica protiv "Zameta" je do sredine drugog poluvremena protekla u izjednačenoj igri sa čak 11 poravnanja rezultata, nakon čega se serijom 5:0 odvajamo na 18:13 i mirno privodimo utakmicu kraju.
Protiv ekipe "Kastva" smo dobro otvorili utakmicu, te je semafor u 17. minuti pokazivao rezultat 10:4. Nakon toga u sljedećih 13. minuta uspjevamo postići samo jedan pogodak, ali dobrom igrom u obrani, ipak ne dopuštamo da nam se protivnik rezultatski previše približi, a serijom 4:1 u samoj završnici zaključujemo utakmicu.

Naši najbolji strijelci u ovoj utakmici bili su Mauro Rak s ukupno 12 i Dominik Huljina s ukupno 8 postignutih pogodaka. I ovoga puta je obrana na čelu s vratarom Davorom Gašparovićem bila bolji dio naše igre, a čak četvorica igrača: Domagoj Car, Leon Malnar, Luka Pleša i Damjan Stupar su postigla identičan broj pogodaka, što dokazuje da smo napadački jednako opasni sa svih pozicija. Kapetan Mauro Jurković se, kao i u mnogim utakmicama do sad, u potpunosti podredio svojoj momčadi, a svoju priliku je iskoristio i naš kružni napadač David Bosanac, koji je vrlo dobro odigrao u oba pravca.

 

crikva.hr

Podijelite