Rukometaši "Crikvenice" poraženi u Zadru

Fotografija: Tomislav Huljina pivot "Crikvenice"


PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA - JUG
1. kolo: ZADAR – CRIKVENICA 33:29 (17:13)
Zadar, 1.10.2016. Dvorana Mocire. Gledatelja 150. Suci: Bulum i Carević (oba Metković)
ZADAR: Žugaj, Guman 1, Periša 4, Bračić, Franković, Rogić 3, Vukić 3, Ražan, M. Merhar 7, Klarić, Travica 7, Knežević, T. Merhar 2, Bukva 6, Čačić, Olić.
CRIKVENICA: Dražen Sertić, Daskijević 8, Mijić, Derossi 5, Damir Sertić 7, Huljina 3, Karaula 1, Stanić 2, Melon, Banušić 3, Dokoza.
Sedmerci: „Zadar“ 3 (3), „Crikvenica“ 4 (3).
Isključenja: „Zadar“ 2 minute, „Crikvenica“ 2 minute.

Nažalost nije se ostvarila želja trenera rukometaša „Crikvenice“ Egona Paljara da se iz Zadra vrate sa dva boda. U utakmici 1. kola novog prvenstva „Zadar“ je pobijedio sa 4 gola razlike premda su Crikveničani dobro ušli u susret i u prvom su dijelu utakmice imali vodstvo od 3 gola razlike. Međutim, tada čine nekoliko tehničkih grešaka, što domaćini koriste i do poluvremena odlaze na vodstvo od 17:14. U drugom poluvremenu „Crikvenica“ se uspjela primaknuti na samo gol zaostatka, ali nije bilo odlučnosti za preokret, pa su Zadrani sigurnom igrom utakmici priveli kraju. U redovima „Crikvenice“ najefikasniji su bili Daskijević s 8 i Damir Sertić sa 7 golova, dok su kod domaćina najučinkovitiji bili Merhar i Travica. Trener Paljar je poslije utakmice ustvrdio kako još puno treba raditi na uigravanju momčadi i najavio kako će već u idućem kolu protiv „Buzeta“ biti bolje.
I.Š.

Podijelite