Robert Šandl glasovao za Ursulu Balas i Karla Šabana

Robert Šandl

Glasovanjem Roberta Šandla, tajnika Biciklističkog kluba „Crikvenica“, zaključujemo naš izbor za najbolje sportaše Grada Crikvenice u 2019. godini.
Robert Šandl svoj glas nije mogao dati biciklistima, a njegov je izbor sljedeći:

- najbolji sportaš: KARLO ŠABAN (Boćarski klub „Sveti Jakov“ Jadranovo)
- najbolja sportašica: URSULA BALAS (Jedriličarsko društvo „Val“ Crikvenica)
- najbolja muška momčad: Pikado team "666" Crikvenica
- najbolja ženska ekipa: Ženski stolnoteniski klub "CRIKVENICA"
- najbolji sportaš mlađih kategorija: LOVRO ŠIPEK (Boćarski klub „Sveti Jakov“ Jadranovo)
- najbolja sportašica mlađih kategorija: URSULA BALAS (Jedriličarsko društvo „Val“ Crikvenica)

Po čemu će ostati zapamćena 2019. godina u Biciklističkom klubu „Crikvenica“, pitali smo Roberta Šandla?
- Biciklistički klub ''Crikvenica'' je nastavio uspješan niz natjecanja u brdskom biciklizmu i u 2019.g. Na kraju godine ostvarili smo vrlo dobre plasmane u XCO i XCM kupu. Davor Pavušek i Gršo Mataija su osvojili naslov državnog prvaka u maratonu, a Gršo dodatno i u XCO disciplini. Uz veterane, u klubu se natječu i mlađi uzrasti (kategorija U15, do 15 godina) Lovro Marčelja i Frane Medić. Frane se uspješno natječe i u downhill kupu gdje ostvaruje odlične rezultate te je pozvan i u Hrvatsku downhill reprezentaciju. Osim domaćih utrka, pojedini članovi kluba su nastupili lani u lipnju u Italiji na jednom od najljepših i najtežih maratona u Europi ''Dolomites Hero Race-Val Gardena''. Vrijedi istaknuti i podvig našeg člana kluba Marija Zubčića koji je lani u svibnju odvozio ultra maratona podijeljen na 9 etapa sa starom na Prevlaci preko Savudrije, Međimurja sa ciljem u Vukovaru ukupne dužine 2000 km.  Uz uspješno natjecanje, klub organizira međunarodni biciklistički maraton i tradicionalnu biciklijadu ''Panorama Vinodola'' koja u mjesecu listopadu privuče preko 150 biciklista i rekreativaca.  

Što je obilježilo sportsku 2019. u Gradu Crikvenici?  
- Što se tiče sporta u Crikvenici, mi kao klub smo zadovoljni trenutnim stanjem i  sluhom gradskih čelnika koji ulažu u sportske klubove i aktivnosti na području Grada Crikvenice. Od manifestacija vrijedi istaknuti završnicu etape ''CRO Race'' utrke, kao i organizaciju plivačkog i adventskog maratona.  

Podijelite