"Regional 2022.": Kvarnerska mini-turneja Pere Lovšina


"Regional 2022." nastavljai kvarnerskom mini turnejom trija slovenskog punkera i rockera, utemeljitelja i pjevača legendarnih „Pankrta“ Pere Lovšina  i to prvo u četvrtak 28.7. na Placi u Dobrinju, u petak 29.7. u Srićinoj kući u Novom Vinodolskom, te u subotu 30.7. i u nedjelju 31.7. u Arti bar u Cresu, trenutno vjerojatno ponajboljem i najaktivnijem hrvatskom rock & jazz klubu.
Na turneji na kojoj promovira svoj novi kompilacijski CD „Zvezda park“ repertoar čine Lovšinovi najveći hitovi solo karijere kao i više bitnih pjesama „Pankrta“. Neumorni Lovšin i njegovi „Pankrti“ ove godine obilježavaju 45 godina postojanja koje će obilježiti reizdanjem njihovog čuvenog LP-ja „Državni ljubimci“ te velikim koncertom 21.10.2022. u ljubljanskoj dvorani „Tivoli“. U pripremi je i njihov koncertni album „Live in Zagreb 1985“ kao i nekoliko hrvatskih koncerata u studenom. 
Peter Lovšin Trio su: Pero Lovšin - vokal & gitara, Robert Likar – gitara & prateći vokal te Richard Zadravec Riki – harmonika & prateći vokal.

Kvarnerska turneja Pere Lovšina:
- 28.7.22. – Dobrinj (Placa)
- 29.7.22. – Novi Vinodolski (Srićina kuća)
- 30.7.22. – Cres (Arti bar)
- 31.7.22. – Cres (Arti bar)  

Festival realizira Ustanova u kulturi „BJ Promotions“ u suradnji s kolegama iz CZK Novi Vinodolski, TZO Dobrinj i Arti Bar- Cres te uz medijski potporu Radio OK, portala Crikva.hr i Otoci.net.
S asvojom konkretnom potporom festivalu su se nedavno pridružili i TZG Cresa i creski kamp Kovačine na čemu iskreno zahvaljujemo.

Svi koncerti počinju u 21 sat, a ulaz je slobodan. 

crikva.hr

Podijelite