Raspjevani vikend u Crikvenici i Novom Vinodolskom

Vikend pred nama u znaku je festivala „Neki novi klinci“. Festival je to za djecu i mladež koji će se ove godine održati 22. put te omogućiti djeci da pokažu svoj pjevački talent.
U subotu 29. lipnja s početkom u 20:30 sati Festival će se održati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici, a dan kasnije, u nedjelju 30. lipnja 2024. u isto vrijeme na Korzu hrvatskih branitelja u Novom Vinodolskom.
Djeca Grada Crikvenice, učenici OŠ Zvonka Cara, OŠ Vladimira Nazora te djeca Novog Vinodolskog pod vodstvom profesorice Mateje Bušetinčan sudjelovat će u zabavno- glazbenom programu koji je natjecateljskog karaktera. Djecu će pratiti bend koji čini tim profesionalnih glazbenika Leonard Berisha, Dino Ivelja i Matko Basara. Stručni i dječji žiri ocijenit će nastupe, a najboljima će se uručiti statua pobjednika.
Program će voditi učenici OŠ Vladimira Nazora" Jakov Mikošić i Doria Pajan koje je za nastup pripremila prof. Jasmina Manestar. U revijalnom dijelu Festivala nastupit će dječji gradski zbor „Raspjevani slavuji“ uz glasovirsku pratnju profesorice Ljerke Hegedušić, solistice, učenice 5. razreda Eli Volarić i Mia Jovanović te Ivano Jovanović na harmonici, učenik glazbene škole koja djeluje pri OŠ Ivana Mažuranića iz Novog Vinodolskog.
Pokrovitelji festivala su Grad Crikvenica, Grad Novi Vinodolski, Centar za kulturu Novi Vinodolski, Centar za kulturu Dr. Ivan Kostrenčić Crikvenica, Turistička zajednica grada Crikvenice, OŠ Vladimira Nazora te OŠ Zvonka Cara.

crikva.hr

Podijelite