Radovi na području Grada Crikvenica

U sklopu projekta Sustav odvodnje otpadnih voda aglomeracije Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce izvođač radova, ovisno o potrebnim odobrenjima će od 29.9.2023. godine, započeti sa radovima na iskopima i polaganju cjevovoda odvodnje u ulici Gornja draga u Crikvenici (kolektor K-1.3, planirano trajanje do 13.12.2023.).
Mole se građani da ovisno o potrebnim radovima uklone vozila sa javnih površina gdje se izvode radovi, odnosno da ista premjeste u slučaju izvođenja radova u „slijepim“ ulicama.
Osoba za kontakt na navedenom području izvođenja radova - poslovođa gradilišta Alen Samaržija: 0993842089.

U sklopu projekta Sustav odvodnje otpadnih voda aglomeracije Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce izvođač radova, ovisno o potrebnim odobrenjima, planira od 29.9.2023. godine, započeti sa radovima na iskopima i polaganju cjevovoda odvodnje u Dramlju – Omladinska ulica (kolektor K-1.3, planirano trajanje do 13.12.2023.).
Mole se građani da ovisno o potrebnim radovima uklone vozila sa javnih površina gdje se izvode radovi.
Osoba za kontakt na navedenom području izvođenja radova - poslovođa gradilišta Vilibald Mršić +385993842122.

Za sve navedene radove izrađen je projekt privremene regulacije prometa za vrijeme izvođenja radova, stoga se mole svi građani da kod izvođenja predmetnih radova poštuju privremenu prometnu regulaciju te im se zahvaljuje na strpljenju i razumijevanju. 

VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol d.o.o.

Podijelite