Prva pobjeda odbojkašica "Crikvenice"

1.B HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA ZAPAD

3. kolo: CRIKVENICA – PAZIN 3:0 (25:16, 25:9, 25:22)

Crikvenica, 6.11.2022. Dvorana OŠ Zvonka Cara.

ŽOK CRIKVENICA: Dorotea Šimić, Tara RadanoviĆ, Lana Luksetić, Paola Škraljsky, Aleksandra Kolmanić, Laura Mađerić, Anamaria Petrušanec, Nermina Tatar, Matea Mikulec, Linda Mađerić, Lara Nikolić, Gea Glavan. Trener: Marko Pavičić.
ŽOK PAZIN: Josipa Rigo, Ema Dimovski, Ida Baća, Tonka Pilat, Tea Šaponja, Leona Aleksabdra Jurić, Rita Dušman, Nevena Rilak, Ana Jedrejčić, Nina Cvijanović, Ivana Smoković. Trener: Elvis Jurić.

Jučer su odbojkašice "Crikvenice" došle do prve povijesne pobjede u natjecanju 1. B hrvatske odbojkaške lige - zapad. Pobijedile su odbojkašice "Pazina" rezultatom 3:0 nakon vrlo dobre igre. Utakmicu je komentirao trener Marko Pavičić:
- Nakon pobjede nad ekipom ŽOK-a „Pazin“ završili smo uspješan vikend s dvije pobjede. U subotu su naše juniorke rezultatom 3:0 u Rijeci pobijedile ekipu OK-a „Petica“, a večeras su istim rezultatom u Crikvenice naše seniorke pobijedile ekipu ŽOK-a „Pazin“ u natjecanju 1.B hrvatske odbojkaške lige zapad.
U utakmici juniorki protiv ekipe OK-a „Petica“ značajnu ulogu su odigrale naše igračice Lana Luksetić, koja je svojim servisima i smečevima postigla puno poena, te Tara Radanović, koja je mudrim i preciznim loptama hranila naše napadačice. Sličnu utakmicu smo odigrali i u nedjelju protiv ekipe ŽOK-a „Pazin“ u našoj dvorani. Sve djevojke su dale svoj doprinos pobjedi protiv ekipe ŽOK-a „Pazin“, a posebno su se istakle tehničarka Tara Radanović, te napadačice Gea Glavan i Nermina Tatar, koje su u napadima bile neumoljive za ekipu iz Pazina. Matea Mikulec i Laura Mađerić su svojim blokovima i koncentracijom gospodarile na mreži. Na prijemu i obrani Paola Škraljsky je opravdala ulogu najbolje primačice u našoj ekipi.
Ovoj su pobjedi pridonijele i djevojke koje nisu ulazile u igru ali su bodrenjem i navijanjem ohrabrivale svoje kolegice u igri, na tome sam im iskreno zahvalan. Očekujem brz i uspješan oporavak naših ozlijeđenih igračica, uvjeren da ćemo s njima pružati još kvalitetnije igre. U ime svih djevojaka i u svoje osobno ime posebnu zahvalu upućujem gledateljima, našim naviječima, koji su nam bili značajna podrška i potpora.

U sljedećem 4. kolu crikveničkim odbojkašicama u goste dolazi ekipa OK-a „Poreč“. Utakmica se igra 13. studenog u dvorani Osnovne škole Zvonka Cara s početkom u 16:30 sati.

crikva.hr

Podijelite