Promo video crikveničkog akustičnog tria MARETA

Crikvenički akustični trio MARETA na svoj jedinstven i prepoznatljiv način izvodi domaće i strane hitove. Čine ga iskusni glazbenici koje je povezao zajednički interes-ljubav prema glazbi. Glavni vokal je Lana Gotvald Peranić a gitaristi/vokali Petar Matejčić i Tomislav Peranić.
Trio je do sada nastupao diljem PGŽ, a sa zadnjim promo videom sakupio preko 16.000 pregleda na Youtubeu. U svojim izvedbama spajaju nespojivo, stoga ćete moći čuti najveće dance, pop, rock i latino hitove od 80-ih godina pa sve do danas u akustičnoj izvedbi.
"Kako smo zakoračili u novu godinu, smatrali smo da trebamo snimiti nešto novo te smo kao pravi zaljubljenici u svoj grad za lokaciju odabrali prekrasan hotel Esplanade u Crikvenici. Ovim putem se zahvaljujemo direktorici hotela Alin Harambašić koja nas je predivno ugostila. U svom novom promotivnom materijalu, izvodimo covere već poznatih pjesama, pa smo ovoga puta odabrali grupu Silente - Poljubi me za kraj, Cher- Believe i Coronu - Baby baby. Za audio i video zaslužan je Marin Tuhtan koji je do sada radio video za 2 promo videa i audio za promo video iz prošle godine.
Želimo se zahvaliti svima koji nas prate i podržavaju, svima koji su nas do sada ugostili i svima onima koji će nas ugostiti. - izjavila je Lana

https://www.youtube.com/watch?v=M1uPuyRcMSo

Podijelite