Prije 15 dana: Primorska škola rukometa uspješna na turniru "Mali medo"

Rukometašice i rukometaši Primorske škole rukometa nastupili su u prije dva tjedna na turniru „Mali medo“ u Gospiću. Riječ je o jednom od najjačih turnira u malom rukometu, koji je ove godine, u svojem 13. izdanju, okupio 69 ekipa i više od 650 mladih rukometaša i rukometašica iz Hrvatske i inozemstva.
Primorska škola rukometa je nastupila s 5 ekipa. Najbolji rezultat postigli su dječaci rođeni 2010. g. u sastavu Mile Toljan, Mak Azirović, Filip Kikić, Arijan Tarčin, Vilim Knez, Ivano Matejčić, David Jurinčić i Rene Domijan koji su ušli u polufinale u konkurenciji dvadesetak ekipa. U utakmici za 3. mjesto poraženi su od „Gospića“, a u grupnoj fazi odigrali su neriješeno 7:7 protiv osvajača turnira ekipe Korčule. Iz te ekipe u najbolju petorku turnira izabran je igrač PŠR-a Mile Toljan.
Dječaci 2010. godišta postigli su dvije pobjede, ali se nisu plasirali u završnicu turnira, kao ni dječaci 2009.g. koji su u četvrtfinalu poraženi od ekipe Zadra.

Djevojčice 2010.godišta u sastavu Ema Kikić, Ela Todorović, Ema Volarić, Nina Poropat, Iris Lilić, Nikol Vukić i Stella Matić su pobjedom protiv vršnjakinja iz Gospića u utakmici za 3. mjesto osvojile brončanu medalju. Talentirana Ema Kikić iz te ekipe izabrana u najbolju petorku turnira tog godišta, premda je rođena 2012. godine.

Podijelite