Prijavite se u Adventsku vinsku školu

Na ovogodišnjem Adventu će se moći ponešto čuti i o vinima Kvarnera i to od najboljih u tom području.
Vinska radionica se već 2019. godine pokazala kao veoma dobar potez pa je tako ove godine ta priča proširena. Adventska vinska škola održavat će se kroz četiri ponedjeljka, a počinje već nakon samog otvorenja Adventa, u ponedjeljak 29. studenog i to prema sljedećem rasporedu:

29.11.2021.: Pjenušavi ponedjeljak
6.12.2021.:  Bijela vina Kvarnera
13.12.2021.: Ružičasti i slatki Kvarner
20.12.2021.: Crna vina Kvarnera

Za 21.12.2021. predviđen je studijski posjet vinariji Pavlomir, kušanje i podjela diploma.

Sve radionice će se održati s početkom u 18:00 sati u hotelu "Esplanade" u Crikvenici, a cilj im je podizanje svijesti o važnosti kulture stola, osnovama sommelierstva, o kušanju i sljubljivanju vina i ostalim proizvodima s hranom. No, unutar samih vinskih radionica bit će riječi i o pivima i njihovoj proizvodnji te destilatima. Kroz cijelo vrijeme radionice bit će posluženi i slani zalogaji. 
Cijena za cijelo vrijeme trajanja Adventske vinske škole je 200,00 kuna.
Broj mjesta na radionici je ograničen, a prijave se zaprimaju do 25. studenog (ili do popunjavanja mjesta) na mail [email protected]    

COVID potvrde nisu potrebne, osim ukoliko se prije početka ili za vrijeme samog trajanja škola, promjene epidemiološke mjere. U tom slučaju, organizator mora postupati u skladu s epidemiološkim mjerama i zatražiti od polaznika potvrde.  
Organizatori su Grad Crikvenica, Jadran d.d. i Zadruga vinara Proizvođačka organizacija Vina Kvarnera. 

Podijelite