Prijavite se u Adventsku plesnu školu Elija Bašana

1 - Elio Bašan

Približava se najljepše i najsvečanije doba godine, doba Adventa. Ove će godine Crikvenica zasjati u pravom božićnom ruhu i od 27. studenog svakom posjetitelju pružiti poseban doživljaj i ispričati svoju adventsku priču.
Ovogodišnji Advent u Crikvenici bit će bogat glazbenim nastupima, kreativnim radionicama, dječjim programom, ukusnim jelima i pićima, ali i mnoštvom detalja koje smo jednim dijelom otkrili kroz naš adventski program.
Mnogo je i novosti na Adventu u Crikvenici pa će tako ove godine biti organizirana i Adventska plesna škola by Elio Bašan.
Po prvi puta na Adventu u Crikvenici bit će organizirana plesna škola koju će voditi Elio Bašan, svima dobro poznat s malih ekrana i emisija „Ples sa zvijezdama“, ali i kroz svoju plesnu školu Dansel International na relaciji Pula, Istra, Rijeka koju veoma uspješno vodi. Plesni pedagog, trener i učitelj sportskog i društvenih plesova te međunarodni plesni sudac polaznike Plesne škole podučavati će sve klasične odnosno standardne plesove te latinoameričke plesove (salsu, bachatu).
Plesna škola počinje u srijedu, 1. prosinca te će se održati kroz pet srijeda u prosincu, točnije – 1., 8., 15., 22. i 29. prosinca kada će polaznicima biti dodijeljene i diplome.
Mjesto održavanja je hotel "International" u Crikvenici (na 1. katu hotela), a vrijeme održavanja je 19:00 sati.
Cijena za cijelo vrijeme trajanja plesne škole je 200,00 kuna, broj mjesta je ograničen a prijave se zaprimaju do 25. studenog (ili do popunjavanja mjesta) na mail: [email protected]

crikva.hr

Podijelite