Prijavite se na Akademiju razvoja lokalnih zajednica

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva drugu godinu zaredom kreće s posebnim programom edukacija vezan za razvoj lokalnih zajednica – Akademijom razvoja lokalnih zajednica.
Akademija će se održati 14. i 15. ožujka 2020. godine u Puli, a nakon čega će se program nastaviti kroz individualno mentorstvo prilagođeno provedbi konkretnih društvenih programa u pojedinim lokalnim zajednicama.
U kontekstu razvoja lokalnih zajednica misli se na uključivanje i umrežavanje različitih dionika, predstavnika formalnih i neformalnih grupa građana, udruga, institucija, ustanova, jedinica lokalne i regionalne samouprave, a po pitanju osmišljavanja i provedbe različitih društvenih sadržaja i društvenih programa koji će doprinijeti boljem životu u lokalnoj zajednici.

Program Akademije je usmjeren na poboljšanje osobnih, poslovnih i društvenih vještina sudionika. Program je podijeljen u nekoliko tematskih područja, a pokrivat će edukacije i radionice na temu osobnog i poslovnog razvoja. Po završetku programa (edukativnog i provedbenog), svi sudionici koji su uspješno završili program dobiti će potvrdu o sudjelovanju.

Tražimo ljude koji svjesno žive svoje mjesto, svoju društvenu i prirodnu okolinu, vrednuju život u svojoj zajednici, svjesni su mogućnosti koje postoje i žele nešto učiniti. Tražimo ljude koji jesu ili žele postati pokretači u svojim zajednicama.
Svim sudionicima pokriveni su troškovi puta na edukaciju, te troškovi boravka (večera i noćenje).
Mogućnost dolaska 13.03. (večera i noćenje).
Moguće je sudjelovanje 1 osobe iz pojedine općine ili grada, a ukupno 3 osobe iz svake županije.
Ukupno tražimo 15 osoba za sudjelovanje u ovom posebnom programu. Prijavnica je dostupna OVDJE, napišite nam zašto ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom programu.
Rok za prijavu je 23. veljače 2020. godine.

Sve dodatne informacije i pojašnjenja možete dobiti upitom na zaklada@civilnodrustvo-istra.hr ili pozivom na broj 052/212-938.
Detaljnije o samom programu biti će objavljeno kroz par dana na web stranici Zaklade (www.civilnodrustvo-istra.hr).
Akademija razvoja lokalnih zajdnica provodi se u sklopu programa „Aktivni u zajednici“ u okviru programske suradnje Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, na području 5 županija: Istarska, Primorsko-goranska, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Krapinsko-zagorska.

crikva.hr

Podijelite