Prezentacija ribarske kuharice "Plavuše bez kostiju" u srijedu u "Sabbiji"

Pomorsko športsko ribolovno društvo "Arbun" poziva vas na svečanu prezentaciju drugog dopunjenog izdanja ribarske kuharice plave ribe “Plavuše bez kostiju” autora Darka Baretića.
Ovaj poseban događaj održat će se u srijedu, 27. studenog 2024. s početkom u 17:30 sati u restoranu & lounge baru "Sabbia" u Crikvenici.
Nova verzija ove popularne kuharice izdana je povodom 70. obljetnice osnutka "Arbuna", a posvećeno je očuvanju ribarske tradicije i edukaciji novih generacija.
Tijekom večeri gosti će uživati u:
• Pet slijedova jela, pripremljenih prema receptima iz kuharice,
• Odabranim vinima koja prate svaki slijed,
• Glazbenom nastupu "Tria Crikvenica",
• Iznenađenju u obliku deserta.

Kratka prezentacija podsjetit će nas na slavne dane crikveničkog ribarstva i 70 godina rada Arbuna.

Večera se sastoji od 5 sliedova:
*Tatarski od plave ribe
Deklić, rose
*Vinćoli na lešo
Menegheti, malvazija
*Rupice na crikvenički
Stina, pošip
*Barbin brudet sa širokim rezancima
Katunar, žlahtina
*Confit od filea skuše sa slanutkom i paskima
Coronica, gran teran

Cijena večere iznosi 45 €, dok svoj primjerak kuharice možete preuzeti uplatom simbolične klupske članarine od 10 €. Prihod od prodaje bit će usmjeren na opremanje "Arbunove" Male škole ribolova i pokrivanje troškova izdavanja knjige.
Rezervacija je obavezna zbog ograničenog broja mjesta, a prijave su moguće na telefon 051 588-599.
Pozivamo vas da nam se pridružite u casual odjeći i uživate u večeri koja spaja gastronomiju, tradiciju i ugodnu atmosferu.
Vaši PŠRD "Arbun" Crikvenica i Restoran,pizzeria& lounge bar "Sabbia".

crikva.hr

Podijelite