Predstavljamo vam spot za pjesmu "Moja mala kala"

S nestrpljenjem odbrojavamo dane do manifestacije koja je prošle godine u srpnju izazvala oduševljenje kako domaćih ljudi, tako i dragih nam gostiju. Radi se o „Mojoj maloj kali“ koja je lani imala svoju premijeru u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice, uz mnogobrojne sudionike i partnere u projektu te stanovnike crikveničkih kala koji su s veseljem otvorili svoja dvorišta i poželjeli toplu dobrodošlicu svim posjetiteljima, a isto će u još većem broju učiniti i ove godine.
Pripreme za drugu manifestaciju su počele već tijekom prve. Naime, Turistička zajednica Grada Crikvenice je tijekom premijernog izdanja iskoristila predivnu kulisu manifestacije za organizaciju snimanja spota za pjesmu „Moja mala kala“, po kojoj je manifestacija i dobila ime te koja je davne 1966. osvojila drugo mjesto na Festivalu „MIK“.
Pjesma „Moja mala kala“ nalazi se na albumu „Crikvenice moja“, kojeg je Turističko društvo Crikvenica izdalo prije točno 36 godina, točnije 1988. To je bila godina, u kojoj se slavilo punih 100 godina organiziranog turizma u Crikvenici, a album je okupio renomirane vokalne soliste. Pjesme s navedenoga albuma se i dan danas rado pjevaju, „žive“ među domaćim ljudima i dio su zabava.
Raduje nas što ćemo vas ovim spotom podsjetiti na prelijepu pjesmu i na prvu istoimenu manifestaciju, a vama koji ste manifestaciju propustili, prikazati malen, ali vrijedan dio lanjske atmosfere. Neka vam spot ove pjesme bude najbolja pozivnica za drugu po redu „Moju malu kalu“, koja se ove godine održava kao dvodnevno događanje – 19. i 20. srpnja od 20:00 sati.
Saznajte više na https://www.rivieracrikvenica.com/crikvenica/2-moja-mala-kala, a pratite nas i na IG profilu @crikvenica_croatia te na FB stranici @rivieracrikvenica.I zapamtite, možda su naše kale male, ali izazivaju velike i snažne emocije!

Pogledajte spot na:https://www.youtube.com/watch?v=dHzgKgN62D4


Zahvaljujemo svima zaslužnima za izradu istoga.
Tekst: Marijan Margitić
Glazba: Marijan Margitić
Aranžman: Robert Grubišić
Izvođači: Klapa „Sveta Jelena“, Klapa „Kala“, Klapa „Skala“, Marino Ferenčić, Neven Barac, „Trio Crikvenica“, Vojko i Đoni
Produkcija: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Producent: Marijana Biondić
Izvršni producent: Gracian Čop
Glazbeni producent: Robert Grubišić
Direktor fotografije/montaža: Marino Klement
Studio: Adria records

crikva.hr

Podijelite