Predblagdanski popusti za masaže u Thalasso Medical Spa


U "Thalassotherapiji" Crikvenica pripremili su posebnu ponudu odabranih vrsta masaža koje će se nuditi uz 15% popusta. Ponuda traje od 22. studenog do 19. prosinca.
Na popustu su medicinske i relaksirajuće masaže te sportska i anticelulitna masaža.
Informacije i rezervacije termina mogu se dobiti na mob. 091 622 5134 ili na e-mail: [email protected]

Thalasso Medical Spa nudi široku paletu usluga za opuštanje, revitalizaciju i prevenciju. U ponudi je više vrsta masaža koje imaju višestruke povoljna učinke, a kao najvažnije valja spomenuti poboljšavanje sna, uklanjanje napetosti i bolova muskulature te smanjenje psihičkih napetosti i glavobolja.
Preporuka za zimske mjesece svakako bi bila medicinska masaža, prvenstveno jer je namijenjena za pojačavanje cirkulacije, smanjivanje bolova u mišićima i zglobovima te uklanjanje stresa i napetosti. U današnjem suvremenom brzom načinu življenja stres je stanje koje je nemoguće izbjeći. Uz pomoć Relax masaže opušta se cijelo tijelo, od dišnog puta do probavnog sustava, smiruje um i hrani duša.
Toniziranje kože, povećavanje čvrstoće i sjaja kože te učinkovito rješavanje celulita anticelulitnom masažom želja je svake žene koja brine o sebi.
Za sve aktivne osobe nakon napornog treninga sportska masaža pridonosi uklanjanju štetnih tvari iz organizma, smanjuje napetost, poboljšava opskrbu kisikom te ubrzava metabolizam.

Za sve koji se žele osjećati sigurno, opušteno i brinuti o svom zdravlja, stručni tim Thalasso Medical Spa nudi profesionalnost u ugodnom ambijentu.

crikva.hr

Podijelite