Pred nama je zadnji maškarani vikend

Iza nas su četiri maškarana vikenda na Rivijeri Crikvenica. Nadamo se da ste sudjelovali na nekom od mnogobrojnih događanja koja u svima nama bude samo ono pozitivno, duhovito, veselo…
Nakon što je Jole svojim subotnjim nastupom oduševio sve prisutne i pokazao da maškarani šator u centru grada nekada zna biti premalen za sve posjetitelje željne zabave, Rivijerom Crikvenica nastavljaju vladati maškare.

Svi ljubitelji aktivnosti na otvorenom 10. veljače imaju priliku uživati u Maškaranoj šetnji po Ljubavnoj cestici u jutarnjim satima, a u poslijepodnevnim satima čeka nas druženje u Gornjem kraju.14. veljače ne propustite čitanje šentence u 16 sati u centru grada, osudu Meriku te spaljivanje tog krivca za sve loše u protekloj godini. Poslušajte za što je sve okrivljen Meriko i za kakve ga se sve grijehe tereti.

U maškaranim događanjima možete uživati, osim u Crikvenici, i u Selcu i Jadranovu. „Maškare va Selcu“ nam donose u subotu, 10. veljače, zabavu uz nastup glazbenog sastava „Fontana“. Naši najmlađi u Selcu mogu uživati 11. veljače na Dičjoj reduti od 14 sati u maškaranom šatoru gdje ih očekuje glazbeni program, vođena animacija i tombola uz pregršt zabave i smijeha.

U Jadranovu 9. veljače u Domu kulture sve prisutne će zabavljati i rasplesati glazbeni sastav „B Band“, a dan nakon jakovarske krabulje obilazit će svoje mjesto, uz gostovanja drugih maškaranih skupina (Gornji kraj, Križišće, Drivenik). Zabava je zagarantirana i na najveselijoj maškaranoj foto galeriji na www.maskare.net, Instagram profilu maskare_crikvenica i Facebook stranici Maškare Crikvenica. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije, kao i „Vesela maškarana škrinjica“, koja za vrijeme „Maškara 2024.“ nudi brojne pogodnosti i popuste. Zavirite u nju!

Više od maske, više od našminkanog lica – Maškare Crikvenica!

Organizator: TZG Crikvenice. Suorganizator: „Jarun ideja“ d.o.o. Partneri u projektu: Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Kvarnera, Grad Crikvenica, „Jadran“ d.d. Crikvenica, Hotel „Marina“ Selce, Vinarija „Pavlomir“, „Eko-Murvica“ d.o.o., Županijska lučka uprava – Ispostava Crikvenica, OŠ Zvonka Cara, Dječji vrtić „Radost“, Društvo „Naša djeca“ Grada Crikvenice, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice „Sunce“, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodol, Planinarsko društvo „Strilež“, Udruge za očuvanje narodnih običaja – „Matkovići“, „Duga“ i „Gornji kraj“, Udruga mladih „Selce“, KUD „Martin Matetić“ Jadranovo, „De Carina“ d.o.o., „Sfera“ Crikvenica

crikva.hr

 

Podijelite